Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
egyszerűen egy játék sincs ami lekötné az érdeklődésem. egyedül a lego pc játékokat szeretem de már azok is unalmasak . nem tudtok véletlen a lego játékokhoz hasonló vagyis vicces ne agresszív játékot? lehetőleg nem a legnagyobb gépigénnyel de bármi jöhet

2021. okt. 20. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kiégtél.hány éves vagy?
2021. okt. 20. 14:43
 2/13 A kérdező kommentje:
19
2021. okt. 20. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat játszol. Túl sok inger éri az agyadat és egyre többet akarsz. Lassíts le. Olvass.

Baromi jó könyvek vannak. Akármi. pl Fantasy rengeteg.

Akciót szereted ha történik valami nem unalmas... Trónok harca könyvben... Nem szép irodalom de az olvasás sok mindenre jó.

2021. okt. 20. 14:56
 4/13 A kérdező kommentje:
oké utánanézek a könyveknek köszönöm :)
2021. okt. 20. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ami velem megszerettette az olvasást Rejtő Jenő.

Kedvencem a "Vesztegzár a Grand Hotelben"...

netről az összes ingyen letölthető.

De Ebook reader kell a telefonra és kvázi mindent le lehet karistolni ingyen. Annyira belejöttünk hogy mindenkinek van saját Kindle..

2021. okt. 20. 15:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, de nem azért, mert túl sokat játszottam. Én már csak kb haverokkal tudok kockulni. Egyedül már nagyon nehezen élvezem egy óránál tovább.
2021. okt. 20. 15:11
 7/13 Morzsi007 ***** válasza:
Mikor tizen éves voltam, akkor nem igen voltak online játékok. Egyedül kellett játszanom, elvoltam, ahogy mások is, nem voltam nagy gamer soha, heti 1-2 óra játék. Most azt vettem észre a fiamnál (8 éves), hogy az osztálytársait keresi állandóan a játékban, mert azokkal akar/szeret játszani.
2021. okt. 20. 15:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Ugyanaz nálam is, mint #6-osnál, csak haverokkal online/coop.

A nem rég megjelent New World-re viszont nagyon ráfüggtem/ráfüggtünk, szeretem az MMO-kat, de nagyon ritka az amelyik leköt, de ez a játék elég brutálisan leköt most, már 100+ órám benne van, pedig nem rég jelent meg.

2021. okt. 20. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez reménytelen, 19 után már lejtő van...
2021. okt. 20. 20:00
 10/13 A kérdező kommentje:
#kilences ezt h érted?
2021. okt. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!