Tudnátok segíteni, hogy ez a hibrid tablet jó választás-e egyetemre?
Sajnos nem vagyok egy műszaki zseni, olvastam már "milyen tabletet válasszunk" "notebook vagy tablet?" cikkeket, de valahogy nem jutottam közelebb ahhoz, hogy milyet vegyek.
Amit szeretnék:
- hosszú üzemidő (vagy USB-s töltés lehetősége)
- jól tudja kezelni a nagyobb fájlokat (200-300 oldalas pdf-k)
- kényelmes legyen a fájlkezelője és mapparendszere
- lehessen bele SIM-kártyát helyezni (hogy mobilinternetet tudjak rá előfizetni)
- lehetőleg minél nagyobb memória, az is jó ha bővíthető (a linkelt termék 256 GB növelhető, ez nem tudom mennyinek számít a kategóriájában)
- lehetőleg lehessen rá tollal írni (pdf formátumra kéne)
- gördülékeny legyen a váltás két ablak között (böngésző -fájl vagy fájl-fájl között)
éés amin nagyon örlődöm, hogy most mi a helyzet a Word és az Android rendszerrel. Nem tudom, hogy van-e olyan Google play alkalmazás, ami képes a docx fájlokat kezelni, abban menteni dolgozni. Gondolom ezek a "Google dokumentumok" már jól futnak ezen az eszközön, az én androidos telefonom még nem tudja igazán jól kezelni őket.
Igazából csak egy normális (word-kompatibilis) szövegszerkesztőre lenne szükségem, amiben tudok jegyzetelni.
Amiért szeretnék ilyen eszközt vásárolni, mert ki akarom váltani a rengeteg nyomtatást (200-300 oldalas ppt-kel dolgozunk előadáson, és jó lenne egyből az adott diára írni a plusz infókat - emiatt a toll), ugyanakkor jó lenne, ha azért a word-doksikat is tudnám rajta kezelni, szerkeszteni.
Érdemes ezt a készüléket választanom: [link] vagy van ennél hatékonyabb hibrid vagy nem hibrid tablet?
Notebookot, vagy transformer notebookot nem szeretnék.
Előre is köszönöm, ha szánsz rám időt és segítesz!
Bocsánat, nem tudom miért nem jó a link.
" Lenovo Tab P11 (TB-J606L) 11,0" 2K 4GB/128GB LTE Qualcomm Snapdragon 662 tablet, szürke (Android10) + Billentyűzet+Pen " temrékről van szó.
2-es: nagy memória alatt igen, többnyire azt értettem, hogy ne kelljen spórolni a tárhellyel, illetve azt, hogy a "RAM" se legyen kicsi, ergó ne haljon meg attól, hogy egynél több dolog van megnyitva. Illetve legyen hely a letöltött programoknak is.
A word kérdés meg leginkább "szoftveres" probléma, 3-as jól írja, hogy ingyen van az office-om. Csak én úgy tudtam, hogy az androidos készüléken nem fut.
#2 vagyok. (3) Nem tudom, mire reagáltál, de én nem említettem semmilyen méretkorlátot. Viszont úgy tudom, csak letölteni lehet ingyen, ezután elő kell rá fizetni. Az más kérdés, ha a diákoknak ingyenes.
(4) Nem írtam olyat, hogy nem jó a link, csak hogy nem rendelhető, azaz máshol kell megvenned, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!