Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A régi földfelszíni TV antenná...

A régi földfelszíni TV antennán bejön még valami adás?

Figyelt kérdés
Akár a határontúlról pl. a Novi sad, vagy akármi?

2021. okt. 8. 08:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

"azt leszámítva, hogy modernebb technológia semmivel nem jobb"

Valóban, azon kívül, hogy vételi minőségtől függetlenül mindig tökéletes a kép, meg HD csatornák is vannak, meg választható több nyelvű hangsáv és felirat meg stb, azon kívül tényleg semmivel nem jobb...

2021. okt. 13. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 A HD csatornáknak egy CRT tévén nem sok hasznát veszed. A választható több nyelv/hangsáv számomra egy olyan felesleg dolog, amiknek már a DVD lemezeken se vettem semmi hasznukat. Ha van magyar nyelven minek nézném más hangsávval vagy felíratozva?

Nem vagyok sznob.

Ezek afféle extra feature-ök, amikért még több havidíjat számláznak ki a szolgáltatók, de gyakorlati hasznuk kb nulla. Úgy mint a mosogépeken az 56 féle mosó program, amikből jó ha kettőt használsz összesen..

2021. okt. 14. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Ja, azt hittem, kijöttél már a barlangból. Akkor elnézést.
2021. okt. 14. 14:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Nincs bajom a modern cuccokkal sem, csak valahogy számomra nem hozzák azt a kielégülést amit a hype szerint kellene hozniuk, de ennek lehet az is az oka, hogy én még az analóg korszakban nőttem fel.

Most akkor tegyük fel ha van egy régi parabola antennám a tetőn amivel régen az analóg műholdas adásokat fogták, akkor elvileg az is használható egy digitális beltérivel? Vagy azokhoz már korszerűbb antenna is kell?

2021. okt. 14. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Használható, csak digitális beltéri kell. Ahogy a régi földi antenna is használható digitális beltérivel.
2021. okt. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!