A régi földfelszíni TV antennán bejön még valami adás?
"azt leszámítva, hogy modernebb technológia semmivel nem jobb"
Valóban, azon kívül, hogy vételi minőségtől függetlenül mindig tökéletes a kép, meg HD csatornák is vannak, meg választható több nyelvű hangsáv és felirat meg stb, azon kívül tényleg semmivel nem jobb...
#11 A HD csatornáknak egy CRT tévén nem sok hasznát veszed. A választható több nyelv/hangsáv számomra egy olyan felesleg dolog, amiknek már a DVD lemezeken se vettem semmi hasznukat. Ha van magyar nyelven minek nézném más hangsávval vagy felíratozva?
Nem vagyok sznob.
Ezek afféle extra feature-ök, amikért még több havidíjat számláznak ki a szolgáltatók, de gyakorlati hasznuk kb nulla. Úgy mint a mosogépeken az 56 féle mosó program, amikből jó ha kettőt használsz összesen..
Nincs bajom a modern cuccokkal sem, csak valahogy számomra nem hozzák azt a kielégülést amit a hype szerint kellene hozniuk, de ennek lehet az is az oka, hogy én még az analóg korszakban nőttem fel.
Most akkor tegyük fel ha van egy régi parabola antennám a tetőn amivel régen az analóg műholdas adásokat fogták, akkor elvileg az is használható egy digitális beltérivel? Vagy azokhoz már korszerűbb antenna is kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!