Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Amerikában miért van minden...

Amerikában miért van minden tininek iPhone, vagy más apple termék?

Figyelt kérdés

2021. okt. 4. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok csóró.

Legalább nem hitelezek mint az amcsik fele :)

2021. okt. 4. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Abban igazad van,hogy ott jobban megtehetik,de mi a szart szolsz be nekem,hogy csoro vagyok?Kinek kepzeled te magad?
2021. okt. 4. 21:19
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Látszik nem csak pénzből adott keveset az élet... Ész sem sok van.
2021. okt. 4. 21:30
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Nálad se kedves
2021. okt. 4. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

Ott nincs 27 % áfa.

Egyébként nekem is Apple termékeim vannak, mert ezzel a márkával vagyok elégedett. Nem menőzni akarok, ugyanis minimálisan sem érdekel mások véleménye. Nekem tök mindegy, hogy menőnek tartanak -e vagy sznobnak, esetleg hülyének. Mindenből azt használok, amit akarok, ha tetszik a társadalomnak, ha nem. Egyébként az Apple szinte csak Magyarországon státusz szimbólum.

2021. okt. 5. 06:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiába elérhetőbb Amerikában egy iPhone, biztos sok olyan család van, ahol ezt nem engedhetik meg, főleg ha több gyerek is van, és az anyagi okokból történő kiközösítést aljas dolognak tartom. Mert az ilyenek nem állnak meg a telefonnál. Milyen gagyi órád van, nem Apple Watch? Meg ez a gáz farmer/cipő/póló... Szóval hiába olcsó az iPhone, a többi jellemzően sokkal olcsóbb, megkockáztatom hogy néhány tekintetben jobb is, de a nyáj fontosabb...
2021. okt. 5. 07:09
 17/24 anonim válasza:
Hat mi kint elunk Bentonville-ben,(arkansas) es ahogy reggelt mentem a walmartba suli elott, egy kb 6 eves kislany kezeben ott volt mar az iphone. Tehat baszki. En az elso telefonom 8 evesen kaptam (erintos volt, de csak irni tudtam rajta meg uzenetet kuldeni xdd)
2021. okt. 5. 18:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Az amerikaiak nem kp-ban fizetik ki a telefont hanem reszletre veszik es a telefonszamlahoz hozzacsapjak a torlesztot.

Egy Iphonet siman tudsz hasznalni 4-5 evig. Az enyem 2017-es es meg mindig mukodik.

2021. okt. 6. 00:19
 19/24 anonim válasza:
Nekem iden nyaron volt 3 eves a 8 plus. Tokeletesen mukodik.
2021. okt. 6. 09:31
 20/24 anonim ***** válasza:
#18/19 Felesleges ezzel jönni. Nekem a low-end 2014 körüli, rég elavult Nokiám is működik (leszámítva pl. a GPS-t). 2-3 évig szerintem a felsőkategóriás Androidok is kapnak frissítést. Szerintem az iPhone-felhasználók többsége nem erre hivatkozik, amikor felmerül, hogy miért ilyet vesz/kér, csak az Android (többnyire vélt) hibáit kezdik sorolni hallomásból, vagy mivel csak iPhone-juk volt, azt mondják, hogy pl. "just works" (mintha ez jelentene valamit), vagy a többiekre hivatkoznak. Azaz nem a tényleges előnyökre, amik részben indokolják a magas árat, pl. az erős processzorra (amire nyilván szükség van a Messengeren).
2021. okt. 6. 10:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!