Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sípol a LED lámpám, de mások...

Sípol a LED lámpám, de mások nem hallják?

Figyelt kérdés
Vettünk egy LED asztali lámpát, ami 4 fokozatból 3-an sípol. Én visszavinném, de mások nem, mert ők nem hallják, és akkor biztos nem is sípol. Emiatt attól tartok, hogy a boltban sem fogják hallani, ahol vettem. 5 év garancia van rá egyébként.
2021. szept. 25. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Coil Whine, ez nem hiba, az üzemszerű működés része, nem befolyásolja a termék működését és élettartamát.
2021. szept. 25. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom használni, mert fél percig sem tudok mellette ülni, hogy ne kapjak agyrákot:/
2021. szept. 25. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Vidd vissza.
2021. szept. 25. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha vevőbarát a bolt, akkor visszaveszik, akár hallják, akár nem, akár kötelesek, akár nem. Ez csak akkor derül ki igazán, ha megkérdezed tőlük.

Online érdemes ilyesmit venni, az akár indoklás nélkül is visszaadható.

2021. szept. 25. 09:37
 5/7 Szirty ***** válasza:
50%

"...működés része, nem befolyásolja a termék működését és élettartamát."

Ez egy olyan előre nem ismertetett tulajdonsága a terméknek ami befolyásolja (rontja, megnehezíti) a használhatóságot.

2021. szept. 25. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Hidd el kèrdező, aki nem hallja az nem is fog neked hinni. Èn ugyan így vagyok az elemtöltőkkel, mert hallom ahogy szószerint nyüszít, olyan èles hangon sípol hogy kèt helysèggel odèbb töltöm őket csukott ajtók mögött, hogy biztos hogy ne halljam. De ugyan így több elektromos kütyü adapterèt is hallom ha áram alatt vannak ès közel megyek hozzájuk, azok meg ilyen fura ciccergő hangot adnak ki.

Esetleg próbáld meg hogy keresd meg hogy hol adja ki azt a hangot majd tedd közvetlen oda a telefonod mikrofonját ès vedd fel hangrögzítővel. Talán elèggè feltudja erősíteni ha max hangerővel játszod vissza ès olyan frekvencián amit már mások is hallanak.

2021. szept. 25. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha online vásároltad, 14 napon belül visszaküldhető.

Ha nem, azt kell bizonyítanod, hogy a rendeltetésszerű használatát akadályozza. Ez valószínűleg nem fog menni, ls ha emiatt nem cserélik, az nem szabályellenes. Ettől függetlenül van ahol megteszik, hogy akár vissza is adják az árát termékpanasz esetén.

2021. szept. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!