Laptop billentyűzetemre kis mennyiségű folyadék ömlött .Biztos h tonkrement? Többi lent
Figyelt kérdés
Talán egy kis kanálnyi vagy még kevesebb fröccs cseppent/ömlött a billentyűzetemre. Kicsit lassan cselekedtem de letöröltem majd megnéztem h működnek e a gombok és működtek. (Valószinu nem kellett volna neki állnim nyomogatni , lehet h ettol jobban lejutott a viz ) ezután a gép előszőr kiirta h frissit majd leállt. Bekapcsolni nemtudtam, de hallottam h megkezdi a bekapcsolást. Ezután megforditottam , majd szetszedtem a gepet es megtorolgettem, kihuztam az akkumlatort. Az alaplapon egy hangya meretu ilyen “hibat” lattam, ami a viz bejutastol szokott keletkezni elvileg de képeken amiket láttam erről ott 20x nagyobb méretű tehát valószinű annyira nem folyt be. Letoroltem es most is hagyom szaradni. A kerdes h szerintetek ezután meg van esély arra h nem halt meg a gép?2021. szept. 24. 22:26
1/5 anonim válasza:
Nem jut be olyan "húdekönnyen" a folyadék a billentyűzeten keresztül.
Letörölted, működik.
Nincs gond, nem is lesz :)
2/5 anonim válasza:
Ha csak víz akkor szerintem sem lesz gond.
A ragacsos cuccoktól kóla, sör (tapasztalat :D) megy inkább tönkre
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor az hogy kikapcsolt/nem tudtam bekapcsolni meg hogy az alaplapon volt pár csepp még nem jelent olyan nagyon rosszat? Ja és azt elfeljetettem h töltőn volt amikor ez történt.
2021. szept. 24. 22:58
4/5 anonim válasza:
Furának hangozhat a kérdés, de fontos. Édes vagy száraz borból volt a fröccs? Tapasztalatom szerint a sima víz általában nem árt az elektronikai eszközöknek(annyira), viszont a cukros dolgok nagyon. Egy édes fröccstől valszeg jobban tönkremegy, vagy egy macifröccstől.
Nekem sörtől sajnos ment tönkre billentyűzetem. Viszont sima vízbe ejtett telefonom, javult meg minden további nélkül.
5/5 A kérdező kommentje:
Száraz borból volt! Köszönöm
2021. szept. 25. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!