Vámkezelt terméket a posta szállítja ki vagy majd értesítenek és nekem kell bemenni érte?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 16:55
1/11 A kérdező kommentje:
Alis termék
2021. szept. 21. 16:55
2/11 Vortrex válasza:
Sose lehet tudni. Ha nem a legolcsóbb kiszállítást kérted, akkor általában kihozzák, de néha úgysem, meg van hogy anélkül is.
3/11 anonim válasza:
Nekem érte kellett menjek, de igazából postástól is függ. Nekünk soha nem lépcsőzik, de nagyon sokaknál igen, vagy csenget.
4/11 anonim válasza:
Ugyan úgy hozzák vagy nem hozzák, mint az új vámszabályok előtt, ez nem változott. Csak átvételkor fizetni kell (vagy online, ha méltóztatnak küldeni a linket).
5/11 A kérdező kommentje:
És ilyenkor majd külön sms értesítőt küld a posta ha már kifizettem a vámot hogy mikor tudom átvenni vagy nem küld ertesitot hanem már be is lehet menni érte?
2021. szept. 21. 18:22
6/11 anonim válasza:
Nekem legutóbb sms-es értesítés jött, de akár postai értesítő is jöhet postaládába.
De igen, a vám fizetése után fog ez megtörténni, nekem kb. 5 nappal fizetés után.
7/11 anonim válasza:
A cainao shippinget pl nem a posta hozzá.
Most. Az AliExpress standard shippinget próbálom de úgy néz ki az se posta lesz
8/11 A kérdező kommentje:
Az egyik cainao a masik saver shipping
2021. szept. 21. 18:49
9/11 anonim válasza:
A cainao az valamelyik futár lesz már wlfejetttem melyik. Ott nem lesz semmi kínlódás nincs plusz díj csak jön termék
10/11 anonim válasza:
A vámkezelő központban nincs erre személyzet, hogy neked odaadják.
Így kizárásos alapon már tudod is hogy miként kapod meg a csomagod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!