Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Menetrögzítő kamerát hogyan...

Menetrögzítő kamerát hogyan kell bekötni?

Figyelt kérdés

Dash cam vásárlásán gondolkodok elég sok őrült mutatványt láttam az utóbbi időben és úgy érzem egyszer még hasznos lesz.

Van egy szivargyújtóba helyezhető transmitterem, aminek van usb csatlakozója, ahol ad le áramot.

De ha körbe kábelezem a kocsit, akkor úgy, lenne jó, hogy csak akkor menjen a kamera, ha jár a motor.

Viszont a szivargyújtón kap áramota transmitter akkor is ha nem jár a motor,így nem hiszem hogy ez jó megoldás hozzá.

Szerintetek egy autószerelő be tudja szerelni normálisan?

Vagy valakinek valami ötlet?

2021. szept. 9. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A szivargyujtonak nem szabadna aram alatt lenni, ha nincs gyujtason az auto.
2021. szept. 9. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy rosszul van bekötve?
2021. szept. 9. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyári bekötésü, gyújtás nélkül is van benne áram, abba van bedugva a menetrögzítő kamera.
2021. szept. 9. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 és nem meríti le az aksit? Nekem ez a legnagyobb félelmem. Hogy otthagyom hétvégére és hétfő reggel le van merülve :/
2021. szept. 9. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. Most legutóbb egy hetet állt az autó, és a kamera mellett még a fejegység is fogyaszt.
2021. szept. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!