Mit láthatott vajon?
Van éjjellátó kamera is, meg hőkamera is.
kerestek valakit talán
Azokat biztos nem reptetnek, az max a szél fújja. 😹
dronokat akartam írni. :)
autocorrect -nak jó a humorérzéke.
Én azt nem szeretem, időnként olyan hülyeségeket írt, és nem mindig olvastam vissza...😹, én az aláhúzósát jobban szeretem.
Mondasz valamit.
kb: 10 -ből 7 hülyeséget ír, leginkább olyan szavaknál érezhető ami 6 -8 betűnél(karakternél) több mert ügye ott több a lehetőség ami kijön a szóból meg a hasonló szavak, mint a dronok, drogok :)
Ne szemeteljük tele.
Észrevételem szerint csak egy fiatal srác lehet az aki kapót egy dront sz.napjára és kipróbálták. :)
Nekem tegnap este(kedd) az volt fura, hogy olyan 22:00 körül egy férfi egy kislányt tanította kerékpározni. Kislány lehetett vagy 4 - 5 éves, a hót sötétben. nem is értettem, hirtelen azt hittem, hogy most fog valaki hátulról fejbe vágni amíg elterelik a figyelmemet a kislány elesésével.
"rendőrségnek nincsenek ilyen alkalmazottai akik dronokat reptetnének munkaidőben vagy azon kívül"
Aha... Hol élsz? :D
Nem csak a rendőrségnek, de a polgárőrségnek is vannak drójnai és rendszeresen használják is őket felderítésre, ellenőrzésre, stb.
Részben igazad van, kösz az ismeretet, de hogy éjjel is?
https://www.youtube.com/results?search_query=dr%C3%B3n+rend%..
Igen, éjjel is!
Ha hőkamerával kerestek valakit akkor tökmindegy, hogy mennyi látható fény volt.
És nem is kell hozzá nagyon komoly és drága technika egy Mavic 2 Enterprise is bőven elég...
Az embercsempészek is használnak ilyent, ők pont fordítva, a rendőröket nézik, hogy merre járnak és amikor nincsenek a környéken, akkor hozzák át a migránsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!