Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell beállítani a...

Hogyan kell beállítani a wifi-repeatert?

Figyelt kérdés
Amikor a Wireless-N Repeatert [link] bedugom a konnektorba, megjelenik egy Routerem_Ext hálózat, de nem tudok hozzá csatlakozni. Próbáltam kábellel is összekötni a gépemmel, de úgy se. Vagy talán a Routerem wifit erősíti akkor is, ha nem csinálok semmit, az Ext hálózattal nem kell törődni?

2021. szept. 8. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Első lépésként a repeaterhez kell csatlakoznod, telóval is akár, lehet jelszót kér, vagy a rajta lévő wps gombot használva tudsz, vagy töltsd le a programját.

Majd a repeaterbe kell a router adatait beállítani, a nevét és hozzá a jelszót. Utána már működik.

2021. szept. 8. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Kapcsolódtam. Panorama-nak neveztem el a routeremet, tehát megjelenik a kapcsolatoknál a Panorama és a Panorama_Ext. A beállításoknál beírom a routerem jelszavát. Egyetlen gomb van a repeateren, amire rá van írva, hogy SdM, de semmi nem történik, amikor azt megnyomom. A routerem ASUS 802 11AC Dual Band routeren nincs gomb. Amikor rákattintok arra, hogy Panorama_Ext, rögtön bontja a kapcsolatot.
2021. szept. 8. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem volt hozzá használati utasítás? Én is vettem (Igaz, nem ilyet, hanem TP-Link márkát) és nagyon egyszerűen be lehetett állítani a kézikönyvben leírtak alapján
2021. szept. 8. 10:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!