Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy 20m-es hosszabbítóba...

Egy 20m-es hosszabbítóba miért nem lehet adaptert vagy egy elosztót beledugni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért, nem lehet?
2021. szept. 1. 15:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Én se tudom. Ez volt rajta abban a zacsiban amivel jött.
2021. szept. 1. 15:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Minél hosszabb annál jobban melegszik és egy határ fölött ki tud gyulladni vagy elolvadni a szigetelése.
2021. szept. 1. 16:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet csak nem ajánlatos. Áram nem játék. Ha nagy teljesítményű eszköz lesz rajta azt nem szabad üzemeltetni így. Mobil klíma pl. Egyszerű kis fogyasztók, nem probléma.
2021. szept. 1. 16:14
 5/17 Szirty ***** válasza:

"Ha nagy teljesítményű eszköz lesz rajta..."

Mekkora teljesítményű egy adapter? :)

2021. szept. 1. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
#5 "vagy egy elosztót beledugni" Gondolom ez véletlenül maradt ki. Ráadásul ki tudja mit ért adapter alatt a kérdező.
2021. szept. 1. 16:31
 7/17 anonim ***** válasza:

"ki tudja mit ért adapter alatt a kérdező"

Lehet lerobbant az APU kocsi és valamelyik Gripent akarja beindítani! :D

2021. szept. 1. 16:50
 8/17 Szirty ***** válasza:
100%

"vagy egy elosztót beledugni"

Értem én, de így ez bullshit amit leírtak. Nyilván nem az a lényeg hogy ne dugjon bele adaptert vagy elosztót, hanem az hogy ne terhelje túl.

Túlterhelni lehet egy hegesztőtrafóval is.

2021. szept. 1. 16:54
 9/17 anonim ***** válasza:

Az adapter sok féle lehet.

Akár egy kis 1W-os adaptertől egészen a több száz W-os teljesítményig terjedhet(lásd: laptop töltő).

Elosztót dughatsz bele, de csak akkor, ha nem üzemeltetsz rajta nagy igényű cuccot(pld hűtő, mosógép, mikró, porszívó, pc)

Úgy gondolom, egy TV, egy íróasztali lámpa, és egy telefontöltő vígan elmegy egymás mellett(akár egyszerre is)

2021. szept. 1. 17:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Be lehet dugni további elosztót és további hosszabbítót is, csak figyelni kell, hogy ne terheld túl. Az ilyesmit a gyártó azért írja rá, hogy a felelőtlen felhasználóktól megóvja magát.
2021. szept. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!