ok de nem a vpn hibája ha a szolgáltatás vacak.. a másik hogy ez a szolgáltatást nem értem, addig jó hogy pl ha kínában vagyok az itthoni gépemen keresztül vpn-en megy minden weboldal még az is ami tilos. Erre használtam sokat..
Ellenben előfizetek egy orosz cégnél hogy majd ők elrejtenek engem.. Ahamm persze.. vagy éppen egy amerikai cég majd engem bujtat..
A fenét, ha balhé van pont ugy kiadják az adatot mint pl a telekom itthon, ha meg nincs balhé teljesen mindegy hogy magyar vagy amerikai, vagy orosz marad csöndben -- Sőt talán egy orosz hamarabb eladná az adataimat -- és látja melyik weboldalra kerestem rá. hatalmas titok.
Szóval ez a vpn szolgáltatás jó beetetésnek, de ennyi.. a vpn mint technológia meg jó, na most vacakul van felkonfogilva hát ilyen. De ha egy a betű a jelszó arról megint nem a vpn tehet.
A VPN alatt a Virtuális magánhálózatot (Virtual Private Network) értem.
Vannak sorozatok a youtube-on amit itthon letiltottak és ezért használom a VPN-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!