Acer laptopokról mit gondoltok?
2010. aug. 30. 17:32
1/9 A kérdező kommentje:
nahát, nem jó a link? O.o
2010. aug. 30. 17:33
2/9 A kérdező kommentje:
hátakkor ACER AS5542G-304G50MN
2010. aug. 30. 17:36
3/9 anonim válasza:
Hmm nem rossz...
De én inkább MSI-t vagy dellt vennék :))
4/9 anonim válasza:
Sokan szidják az Acert, de én semmit nem érzékeltem ebből a használat során. Kifogástalanul működik, sose volt baj vele - pedig állítólag garanciális szervizben is verhetetlenek, de nem volt alkalmam kipróbálni. :) Nekem sokkal inkább ellenemre van pl. az Asus, a hiperhullámzó billentyűzeteivel meg a recsegő gagyi borításokkal... Nem mondom, hogy minden kategóriában ilyen, de nem muszáj az olcsóbb gépeket feltétlenül rosszra csinálni. Szóval Acer forevör!
5/9 anonim válasza:
Nekem acer van és semmi baja nem volt eddig. Két éve van meg, eddig egyszer kellett újratelepíteni vírus miatt, de ugye ez nem a gép hibája=)
Én szeretem, esztétikus és szép, jó a billentyűzete...=)
6/9 anonim válasza:
Nekem is acer van, szerintem sincs semmi baja =)
7/9 anonim válasza:
Nekem is Acer van, 1,5 éve semmi baj nem volt vele.
Ellenben, az MSI-ket kerüld el. Ismerőseimnek 2-ből 2 fél éven belül meghibásodott.
8/9 anonim válasza:
Csatlakozom az ACER táborhoz...nálam is működik immár 2 éve kifogástalanul! (kopp-kopp)
9/9 anonim válasza:
6930 zg-m van. Nyolc éves, bejárta velem a fél világot, szinte non-stop megy azóra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!