Aktivitásmérőt hogyan kell hordani és tölteni? A használati utasítás szerint max. 250 milliamperrel töltendő(a PC USB portja 500 milliamperes). A szíj és a csukló között 1 cm-nek lennie, de így ha a kezem az asztalra teszem, akkor nem ér a bőrömhöz.
Az 1cm szerintem sok, főleg ha aktív pulzusméréssel rendelkezik.
Töltés teljesen mindegy, a benne lévő töltésvezérlő úgyis csak annyit fog felvenni, amennyi kell.
Nekem az óra rèszètől a 7. lyukban van. Csak pont annyira szoros hogy hozzám èrjen de igazából sokszor fel sem tűnik hogy rajtam van. Ha a hatodik lyukba raknám szorítana, a nyolcadikban lötyögne. Úgy nèzem az èn csuklóm pont olyan vastag hogy nem kèt lyuk közè esik. Az enyèm nem távolodik el szerencsère.
Viszont most így hogy írod hogy Xiaomit vettèl, megírnád hogy melyik tipust ès a tièdnek meddig birja az akkuja? Az enyèm mi band 5 ès napi egy szinkronizálással minden harmadik nap töltenem kell.
Minden 3. nap tölteni? Akkor ott valami probléma van, tudtommal azok sűrűbb használat mellett is kellene hozzák a 10+ napot.
Az én GTR-em új korában 14 napot hozta, most már csak 10 kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!