Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el a képekd...

Hogyan érhetem el a képekd dokumentumok mappát a rendszerből gyors elérés nélkül?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy van egy belső winyóból készült külső winyóm, ami a kezembe került.

Amikor megnyìtom kiadja nekem ugyanazokat a mappàkat, mint ha megnyìtnàm a C meghajtót (Windows, User, Program Files stb), de felhasznàlók mappàt nem talàltam egyszerűen...

Valakinek van ötlete, hogy milyen mappába talàlhatnék fileokat?

Azt ìrja ki az F meghajtóra hogy 60 giga foglalt, ebből 2 giga a programok, amiket nem enged törölni.

Windows mappa 30 giga, de az belül fogalmam sincs,h merre kellene mennem, hiàba kerestem.

Köszönöm, ha valaki megértette és tud is segìteni.

További Szép Napot/ Estét!

#Windows dokumentum
2021. aug. 13. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Felhasználók = users
2021. aug. 13. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd be a fájlkezelőbe: F:\users
2021. aug. 13. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!