A konyhában miközben vizet forraltam a lámpa ami nem volt felkapcsolva elkedett csillagszórózni. Szikrákat szort és "amper szagot" termelt. Mire véljem ezt?
Valószínűleg a köcsög orbánt magadra haragítottad, és rád küldte a rontást!
Holnap mennek a migráncsok!
A lekapcsolt lámpa nem szokott szikrát szórni. A helyzet kivizsgálást igényel!
Elektromos vízforralóval forraltad, vagy lábosban? Volt rajta fedő?
Milyen lámpa szikrázott? Sima villanykörte, vagy LED-es, esetleg energiatakarékos (kicsi fénycső)?
Nekem volt egy hasonló esetem a fürdőszobában zohanyozás közben a pára lecsapódhatott az energiatakarékos lámpában (nem LED-es, az a fénycsöves vacak) az elektronikájánál. Akkorát durrant majdnem infarktust kaptam. Szltszedtem, volt egy jókora égés a nyákon. Na azóta ilyen cuccot párás környezetben nem rakok be....
#4. Vizet forraltam elektromos víz forraloval.
Égett a lámpa. Hagyomanyos körte.
A plafonróll-log egy lámpa,ledes. Az kezdett szikrázni. Annak ellenére,hogy nem volt felkapcsolva. Azt akartam letépni,hogy megfékezzem a bármit ami történhet....vegülis vége lett a szikrázásnak.
Szerintem annak lenne nyoma.... nem?
A vezetèk csőben fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!