CASIO FX 570 ES Plus, vagy SHARP ELW531TL?
Egy ideje szemezgetek új számológéppel, mert egyetemre készülök és osztatlan építészmérnökin fogok tanulni. A középiskolás számológépem elavult, az érettségihez elég volt, de hiányzott több művelet (pl.: tört bevitele, vagy hogy az egész műveletet be tudjam írni [ne kelljen a sorrendre figyelni], de a DMS-nél is akadtak először gondok). Egy 56 műveletes Trully volt, úgyhogy érdemes már váltani.
A Casion találtam integrál számításos műveletet, nem tudom ez mennyire fog kelleni, Sharpot pedig az iskolában használtam, egész jól megbarátkoztam vele.
Melyik meg éri jobban? Tapasztalatok, javaslatok nyugodtan jöhetnek.
(Közel egy árban vannak)
A FX 570 is elavult öreg típus.
Vagy fx991 vagy Sharp EL-W506T
“Nekem 570 kevésnek bizonyult, “
Ott nekem a 4 alapművelet elég volt. A 3. Szemeszter végén kellett komolyabb gép matek meg villany szigorlathoz, meg automatikából később, bár ott annyira nem volt fontos, ha ismerte az ember a nevezetes szögek sin/cos-ait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!