Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Serceg a konnektor? Mi okozza?

Serceg a konnektor? Mi okozza?

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán rádugtam az elosztóra a tablettöltőmet (tudni kell, hogy az elosztóba van bedugva egy kis asztali lámpa, a laptopom, illetve egy másik elosztó, ami a tv-hez és a led-fényhez vezet. Viszont egyiket sem volt használatban). Olyan 4 óra elteltével sercegő hangot hallottam a konnektorból (viszont semmi szikra, pattogás, füst stb.). Lekapcsoltam az elosztó, inkább kihúztam és átraktam egy másikba, azóta nem hallani semmit.

Holnap talán apukám megnézi, viszont kicsit nyugtalan vagyok, ugye nem lesz így már semmi gond, hogy, kihúztam belőle az elosztót?

Hozzányúlni nem akarok, mert nem értek a fizikához/villanyszereléshez, nem keresem inkább a bajt.

2021. aug. 12. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kontakt hiba: Kicsúszott/ sérült vezeték, hibás érintkezők
2021. aug. 12. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Legjobbat tetted amit lehetett a helyzetedben.

Vacak a konnektor, vagy vacakul van bekötve.

2021. aug. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!