Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ár-érték arányban melyek a...

Ár-érték arányban melyek a legjobb laptopok?

Figyelt kérdés
Bármilyen gyártótól, bármilyen típus.

2021. aug. 10. 15:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

#19: Én is szoktam játszani és simán elég az integrált kártya. Sőt, hogy meglepődj: Linuxon játszom, nem is kéne már Windows soha!

Nem mindenkinek a csillivilli VGA-izzasztó FPS jelenti a játékot. Én pl mindig is a stratégiát kedveltem, azok meg elmennek integrálttal.

2021. aug. 11. 21:38
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem magamból indulok ki, hanem az átlagból. Én másfélszer ennyiért vettem gamer laptopot, egyetemhez és játékhoz. Nekem kellett a jó videokártya, a kérdezőnek nem szükséges, de egy dedikált én szerintem akkor is jobb lenne. 200 ezerből amúgy sem lehet kihozni túl sokat, pont ezért kéne a lehető legjobb ár-érték arányt megfogni, és hát a kérdés ez volt...

A linuxhoz egészségedre, én maradok a windows-nál.

2021. aug. 11. 22:23
 23/27 anonim ***** válasza:

Francokat másfélszer... 350 volt.

És ezzel nem felvágni akarok, mert tudom hogy vannak sokkal jobb és drágább laptopok is. Csak azt akarom érzékeltetni, hogyha magamból indulnék ki, nem is ebben az árkategóriában keresgélnék.

2021. aug. 11. 22:25
 24/27 anonim ***** válasza:
64%

Ha igaz, lenne amit írsz, akkor a laptopok 90%-ában lenne dedikált vga. De nincs így. Több az olyan, amiben csak integrált van, mert az átlagnak pont hogy nincs rá szüksége.

Miért lenne jobb? Ilyen összegnél pont, hogy arra kell törekedni, hogy olyan dolgokból legyen benne jobb, aminek hasznát is veszi. Ha kibújnál a gamer burkodból, ezt te is megértenéd.

2021. aug. 11. 22:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen folytatom a beszélgetést, amint megtanulsz normális stílusban beszélni a másikkal :) Szólj, ha sikerült.
2021. aug. 12. 07:23
 26/27 anonim ***** válasza:
2021. aug. 12. 09:32
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Üzleti felhasználásra készült gépek tartósabbak, ezért van alapból 3 év garancia rajtuk...

Sok márka elment a hiper olcsósítás irányába így sok gép vacak lett. HP is. Mondjuk Hp sosem volt igazán jó. Az üzletiek igen de a többi nem.

Acer -el ilyen esetben jobban jársz.

Szerintem win -el vedd meg, bár drágább de nem kell keccsölni hogy akkor mi legyen rajta. Pláne ha amúgy is azt szeretnéd.

Sajnos Magyarországon drágák a gépek, áfa és az Artisjuts adó valamint a vacak árfolyamok miatt...

2021. aug. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!