Mi lehet a probléma ennél az esetnél? A kapcsolókkak nem oké valami?
Tisztelt kérdező!
Nekem működik a 9-es hozzászóló által megadott link, de, ha neked nem megy, akkor próbáld meg ezt:
Ez elvileg ugyanaz, még leírás is van hozzá.
11#
„A kérdező túlkomplikálta a dolgot, mert valóban alternatív kacspcsolóval BÁRHONNAN megoldható a fel-illetve lekapcsolás.”
Vedd már észre, hogy a fenti rajzon éppen ez szerepel és rajtad kívül mindenki erről írt. Éppen, hogy te komplikálod túl, ami megoldható két váltókapcsolóval, oda minek a PLC, te főokos? Aki még azt sem tudja, hogy nem szagmunkás, hanem szakmunkás az, hogy lenne már tanár? Ez még viccnek is gyenge, te PLC szuper „szakértő”. Digitális őrült, vagy más néven kockafejű (csak a négyszögjelet ismeri), aki mindent csak PLC-vel tud megoldani, ha egyáltalán meg tudja oldani. Nem a kérdésnek, hanem a te válaszaidnak van nulla értelme.
Szerintem a kérdést értette félre teljesen.
Nem azt kell megoldani, hogy csak onnan lehessen lekapcsolni, ahol fel lett kapcsolva, hanem éppen ez a hiba, amit meg kell oldani, hogy bárhonnan lehessen fel-le kapcsolni.
Szerintem ezért írt PLC-t meg relézést meg mittudoménmit még. Mert az, hogy csak onnan tudd lelőni, ahol felnyomtad, az tényleg bonyolult.
Csak nem ez volt a kérdés.
"#23 mi benne a bonyolult? Párhuzamosan kell kötni a kapcsolókat..."
Az benne a bonyolult, hogy ez így nem jó. :D Mert ha mindkettő fel van kapcsolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!