Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha 15Ah-n van a roller kapacit...

Ha 15Ah-n van a roller kapacitása az mennyire baj ?

Figyelt kérdés
Feljebb raktam és azt vettem észre hogy hamarabb gyorsul fel illetve sokkal több kilométert tudok menni vele..
2021. aug. 2. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:

márminthogy a menüjében állítottad feljebb?

akkor hamarabb fog tönkre menni az akku

2021. aug. 2. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy töltéssel valóban többet tudsz megtenni, de 3-500 (ha ez igaz egyáltalán) töltési ciklus helyett csak fele annyiszor töltheted, elhasználódik..
2021. aug. 2. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:
A menüjében igen
2021. aug. 2. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Mennyi az ideális érték ?
2021. aug. 2. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Nincs ideális, a dolog egyoldalú.

Minél alacsonyabbra veszed, annál többször tölthető, egy töltéssel kevesebb utat tudsz megtenni kisebb gyorsulással, de összességében növekszik a megtehető össz. kilométerek száma ugyanazzal az akkumulátorral.

2021. aug. 2. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Alap hatótáv az 30 km.
2021. aug. 2. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a hatótávval nem megyek semmire, Neked kell tudni, hogy az elég-e napi használatra.

Ha tetszik a jobb gyorsulás és hatótáv, használd úgy, de tudod a hátrányát.

A Te döntésed...

2021. aug. 3. 14:47
 8/9 Szirty ***** válasza:
15Ah a roller kapacitása, amit menüben állítottál be? :-o
2021. aug. 3. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen annyi a maximum...De most levettem 5Ah-ra...Bőven elég kényelmesen elgurulgatni vele
2021. aug. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!