Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az elektromos rollereket...

Az elektromos rollereket lehet töltés közben használni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 13:23
1 2
 1/17 Gyakori93 ***** válasza:
100%
Nem, mert van benne védelem.
2021. jún. 27. 13:27
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Persze, ha van hozzá 23 km-nyi hosszabítód.
2021. jún. 27. 13:27
 3/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

valami powerbankra gondolsz?

nincs sok ertelme ha lehet sem nagyon meregdraga profi cuccnak kell lennie mindkettonek akkor ami mellesleg szinten ertelmetlenne teszi hiszen akkor toltes nelkul is sokaig (elge ideig) birja

erdekesebb inkabb az hogy van e gyors cserelheto akkus

netan 2db hotplug os

bar igazan sok ertelmet ennek se latnam hiszen a roller viszi a tartalekot is akkor miert kellene ilyen megoldas?

inkabb akkor mar csereroller, ha szukseges nem?:D

2021. jún. 27. 14:15
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Trolirollert akarsz, vagy mi? 🤣
2021. jún. 27. 14:18
 5/17 A kérdező kommentje:

3: Igen, azért kérdezem, mert azon gondolkodom, hogy mi lenne, ha egy nagy kapacitású akku lenne a hátizsákomban, ami mondjuk 20 kiló, azzal talán el tudna menni 100 km -t is a roller.

A cserélhető akku is jó lenne. Nem tudom, most hogy van ez megoldva, mert még nem volt e-rollerem, de venni akarok, és ha vennék, olyan lenne jó, amivel komolyabb távok is bejárhatók, de nem kerülnek egymillióba.

2021. jún. 27. 14:35
 6/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#5 de milyen 20 kilos akku lenne?

egy tartosan nyuzhato akku barmilyen is nagyon draga

egy 10-20ezres hagyomanyos akku nem felel meg erre a celra

vagyis nem tudsz kibujni ez alol

de milliokrol sincs szo

amennyiert par szazasert vennel akkut azt a rollerbe fekteted aminek jobb akkuja van

100 km szerintem soknal meglehet 50 az tuti, de en fentebbi arkategoriakban nem nezelodtem meg

100-200 asban csak

ha egy erolleret ennyit sem adsz ki annak nem csak akkuja lesz hulladek hanem az egesz

es ehhez jonne egy 100ezres "powerbank"-akku

ami azt jelenti 300 ezer koruli rollek kozul nyugotan valogathatnal

remelem erted mire utalok :D

2021. jún. 27. 14:39
 7/17 A kérdező kommentje:
6: Ezt néztem ki magamnak, papíron 50 km -t is elmegy, betonon csak 30 -at, gondolom. Nem tudom, hány kilós akku van benne, de nem hiszem, hogy pár kilónál több. Ha egy olyat vennék hozzá, ami kétszer annyi lítium cellából áll, akkor talán el lehetne vele menni 100 km -t. Az se lenne baj, ha út közben cserélni kéne, feltéve ha a csere nem egy komoly szerelési munka.
2021. jún. 27. 14:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell várni,míg kitelepítik a bicikli utakra az áramszedőnek a táp vezetékeket,és akkor lehet menni akksi nélkül.
2021. jún. 27. 15:04
 9/17 A kérdező kommentje:
8: Amúgy nem is hülyeség. A városon belüli elektromos közlekedés sokkal hatékonyabb lenne, ha legalább a forgalmasabb utakon lenne áramszedő, és pl. a dugóban állva töltődnének az akkuk.
2021. jún. 27. 15:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerelj rá pedált, akkor mehetsz tovább ha lemerül.
2021. jún. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!