Az elektromos rollereket lehet töltés közben használni?
valami powerbankra gondolsz?
nincs sok ertelme ha lehet sem nagyon meregdraga profi cuccnak kell lennie mindkettonek akkor ami mellesleg szinten ertelmetlenne teszi hiszen akkor toltes nelkul is sokaig (elge ideig) birja
erdekesebb inkabb az hogy van e gyors cserelheto akkus
netan 2db hotplug os
bar igazan sok ertelmet ennek se latnam hiszen a roller viszi a tartalekot is akkor miert kellene ilyen megoldas?
inkabb akkor mar csereroller, ha szukseges nem?:D
3: Igen, azért kérdezem, mert azon gondolkodom, hogy mi lenne, ha egy nagy kapacitású akku lenne a hátizsákomban, ami mondjuk 20 kiló, azzal talán el tudna menni 100 km -t is a roller.
A cserélhető akku is jó lenne. Nem tudom, most hogy van ez megoldva, mert még nem volt e-rollerem, de venni akarok, és ha vennék, olyan lenne jó, amivel komolyabb távok is bejárhatók, de nem kerülnek egymillióba.
#5 de milyen 20 kilos akku lenne?
egy tartosan nyuzhato akku barmilyen is nagyon draga
egy 10-20ezres hagyomanyos akku nem felel meg erre a celra
vagyis nem tudsz kibujni ez alol
de milliokrol sincs szo
amennyiert par szazasert vennel akkut azt a rollerbe fekteted aminek jobb akkuja van
100 km szerintem soknal meglehet 50 az tuti, de en fentebbi arkategoriakban nem nezelodtem meg
100-200 asban csak
ha egy erolleret ennyit sem adsz ki annak nem csak akkuja lesz hulladek hanem az egesz
es ehhez jonne egy 100ezres "powerbank"-akku
ami azt jelenti 300 ezer koruli rollek kozul nyugotan valogathatnal
remelem erted mire utalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!