Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elvesznek a laptopon tárolt...

Elvesznek a laptopon tárolt adatok, programok, ha 2 napra nem tudom áram alá tenni?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdésért, de teljesen hülye vagyok hozzá. Köszönöm!
2021. júl. 30. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az adatokat és programokat merevlemezen vagy SSD-n tárolja a számítógép, ami feszültségmentes állapotban is megtartja az adattartalmat.
2021. júl. 30. 19:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. júl. 30. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha normálisan a start menüvel kapcsolod ki akkor csak akkor veszik el róla bármi is ha berakod a vonat alá! :)
2021. júl. 30. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelően tárolod, 20 év múlva is jónak kellene lennie.
2021. júl. 30. 20:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2021. júl. 30. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem mindig igaz! Sokan nem tudják de áram nélküli pár hét után a háttértáron lévő mágneses sávok sérülhetnek.
2021. júl. 30. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Húhaaaa!! akkor nagyon nagy bajban vagyok, mert van olyan külső merevlemezem amit idén még nem dugtam rá a gépemre! Ííííjjjjjj.... elvesztek az adataim? :D
2021. júl. 30. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem is vesztek el, de sérülhettek.
2021. júl. 31. 07:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor beperlem a gyártót!!

nem volt ráírva!

szégyen!

2021. júl. 31. 07:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Évekig okés, írja a PC World.

Mikor az első XT-t közelről láttuk, a 80-as évek végén, akkor évente jöttek a vállalati központból egy külsővel, átmásolni rá az adatokat, meg vissza. De ezt ma már senki nem csinálja. Lehet, hogy az átlagember úgy gondolja, ami két évig nem kellett, az már nem is kell. :)

Nem kettő, hanem inkább három példányban kell menteni, úgy, hogy az ember 3 évente újra ment máshová, és a legrégebbit vagy megszünteti, vagy tárolja azt is. Akkor már csak azt kell megoldani, hogy mindegyik más, de biztonságos helyen legyen a bolygón. :)

2021. júl. 31. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!