Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vírus lassithatja e az interne...

AurelBalazs kérdése:

Vírus lassithatja e az internetre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy nekem vam egy olyan problémám hogy egyik pillanatról a másikra le lassult az internetem És van e olyan hogy össze szedek egy vírust és le lassítja az égész hálózatot, nem úgy értem hogy csak a gepen lassú hanem minden eszközön a házban, tablet, telefon, és ugye a számítógépen. ÉS vírus írto val már le futtatam ellenzorset nem jelez, akkor itt Szolgálta lessz a ludas nem?

Válaszokat előre is köszönöm.

2021. júl. 27. 03:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Probaltad ujrainditani a routert?
2021. júl. 27. 06:15
 2/3 Szirty ***** válasza:
87%

Az "internetre"? :)

Lehetséges egyébként ha pl. tartósan extrém nagy adatforgalmat generál...

2021. júl. 27. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy a szolgáltatódnál van gond. Tekintbe, hogy egyik eszközön sincs net.

Én a Tarr Kft-nél vagyok és rendszeresen előfordulnak olyan időszakok amikor ugyen nem szakad meg a net, de leesik a sebesség 1Mbit alá és még a gyakorikérdésekhez hasonló egyszerűbb oldal betöltése is percekbe telik.

Router és modem újraindítást, resetelés nem szokott segíteni...

Javaslom hívd fel az ügyfélszolgálatot, vetess fel velük egy hibajegyet, hogy legyen nyoma a dolognak.

Ha rendszeresen előfordul akkor mindig jelentsd be a hibát!

2021. júl. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!