Milyen tapasztalataitok vannak a Samsung Galaxy Watch Active-val kapcsolatban?
Nagyon-nagy kérdés lett ez most.
1,5 éve vettem az Active 2-t nem kevés pénzért.
Ma medencében közben lejött a kijelzője!
Természetesen beázott, bevittem Samsung store-ba, megnyugtattak hogy kuka, illetve ha szeretném egy új áráért talán meg lehet javítani.
Amúgy az EKG meg a vérnyomás mérő funkció miatt vettem de 28 naponta újra kell kalibrálni egy vérnyomásmérővel, tehát olcsóbb ha veszel egy vérnyomás mérőt meg egy "noname" okosórát.
Pulzust meg kalóriát pár ezer forintos okoskarkötők is mérnek, lépést is, az üzenetek telefonon szoktam nézni, ha nem akarok elérhető lenni akkor nekem ne pittyegjen még az órám is. Szerencsére ki lehet kapcsolni.
Kb. fél évvel a garancia időn kívűl elenged a kijelző ragasztója, pedig elméletileg vízálló, 2 méternél mélyebb vízben sose voltam vele.
Az aksi időről már ne is beszéljünk, heti 3x edzek+néha megnézem rajta az időt, 4 napot bír max.
Érdemes elolvasni a samsung hivatalos oldalára írt véleményeket, már ott is eléggé lehúzzák mert egy vacak.
Ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!