Miért írja ki a telefonom (Samsung Galaxy A21s), hogy "Nem lehet csatlakozni az IP címhez", aztán amikor csatlakozik, rövidesen megint rossz a kapcsolat?
Mobilnetem elfogyott, csak az itthoni wifit tudom használni. Eddig semmi probléma nem volt, minden gond nélkül csatlakozott. Amióta először kiírta, hogy elfogyott a mobilnetem (itthon nem csak a mobilnetet használtam, szóval működött), azóta xarakodik. Vagy 5 percig tart, amíg "Kapcsolódás...", aztán "Nem lehet csatlakozni az IP címhez", aztán végre csatlakozik, de jobbik esetben 10 percig bírja, utána megszakad és kezdődik előről. Laptopon, gépen semmi gond nincs, minden zavartalanul működik, már azon kívül, hogy nagyritkán elmegy néhány percre, de ez olyan ritka és addig tart, hogy semmi zavaró nincs benne.
Mi lehet a probléma?
Másik kérdés!
Azt látja valaki, ha én csatlakozom az ő wifijére? Tegnap este és ma is, kiad a telefon egy hálózatot(?), ami nincs levédve, nem kér semmi jelszót. Gond nélkül tudok rá csatlakozni, nem szakad meg. Ha fizetős lenne ez az ismeretlen, az ki lenne írva valahol? Csak mert eddig soha nem láttam ezt, tegnap jelent meg először.
"Azt látja valaki, ha én csatlakozom az ő wifijére?"
Igen.
"kiad a telefon egy hálózatot(?), ami nincs levédve, nem kér semmi jelszót"
Ilyen wifivel csak okosan, mert ha akarja, akkor az egész adatforgalmat figyelheti a tulaj. Ezért nem ajánlott ismeretlen wifiről intézni a fontosabb dolgokat vagy bejelentkezni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!