Van valamilyen eszköz, amivel lehet rögzíteni a villásdugót a konnektorban, hogy ne lehessen kihúzni?
Van egy nagyon különleges és bonyolult kémiai találmány, ez pedig a pillanatragsztó. Ügyes, hozzá értő emberek kezeiben készült, és kicsi aluminium tubusba csomagolták, ezzel is gondolva a kedves vásárlókra- és rád.
Ennek használata egyszerű, rányomsz egy kevéske ragasztót mindkétt felületre, összenyomod, és kész. Szembe, bőrre ne kerüljön, mert különben doktor bácsihoz kell menned.
Sok szerencsét!
Nem mész semmire a pillanatragasztóval vagy bámilyen olyan rögzítéssel amivel a dugót a konnektorba rögzíted, mert akkor a konnektort rántja le a falről és még könnyebben bele tud nyúlni.
Gyerekzáras aljzatokat kell felszerelni.
#1 vagyok
Komolyra fordítva a szót:
Ma már a legtöbb konnektor gyerekzáras, tehát nem tud beledugni semmit, vagy vannak olyan konnektorok, amibe csak úgy tudod beledugni a csatlakozót, ha elfordítod bennne.
Tehát kicsi az esély, hogy belepiszkáljon, de nem árt esetleg vakdugó bele, ha a konnektoraitokban nincsen gyermekvédelem
Áramvédő, ahogy említették.
Tesóméknál én is felszereltem, nem értették mire jó.
Egyszer olyan 3 évesen csöndbe volt a gyerek.
És lekapcsolódott az áramvédő.
A gyerek kezében egy szög.
Az összefüggést nem kell magyaráznom. Akkor értette meg tesóm igazán, hogy mire jó az áramvédő.
Az elfordítós betéteket nem ajánlom, több típussal találkoztam ami zárlat okozására hajlamos. Gyakori használat esetén a benne lévő acélrugó tud kipattanni, és rövidzárat csinálni. Elég szép nagy fémolvadékot tud kifröccsenteni.
Jeleztem a gyártónak is, de le se sz@rták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!