Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vodafonosok, nálatok is...

Vodafonosok, nálatok is folyamatosan rossz a wifi?

Figyelt kérdés
Mióta az upc-t átvette a vodafon, a wifi szinte a hét minden egyes napján szarakodik. Már ott tartok, hogy az 5GB mobilnetem arra megy el, hogy itthon netezhessek, kész vicc az egész.
2021. júl. 17. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nálunk is.

Jeleztük feléjük, és már telefonon is látták a problémát, küldtek ki szerelőt.

Az IP cím feloldásával volt valami. Jelentsétek be!

2021. júl. 17. 17:10
 2/7 anonim válasza:
100%
Egy rakat szar
2021. júl. 17. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem a Wifi szarakodik, hanem az internet szolgáltatással van gond. Kicsit tisztában kellene lenni a fogalmakkal, mert az otthoni wifi-ért a saját connect boxod a felelős nem a Vodafone.

UPC fehér boxa egyébként is vacak volt, én inkább átállítottam modem üzemódba, és a saját routeremet használom.

2021. júl. 17. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nulla az egész
2021. júl. 17. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz.

Elkezdett szrakodni, felhívtam őket, valamit átállítottak másik csatornára. Áramszünet, megint rossz, megint csatornát állítottak, megint rossz, kijött szerelő, kicserélt egy csatlakozót, csatornát állított, újabb áramszünet, megint rossz, telefonos hívás, csatorna állítása, nálunk egyéb szerelés miatt áram kikapcs, megint rossz, telefonban könyörög, hogy NE csatornát állítsanak, de azt állítanak, újabb szerelés nálunk, megint rossz.

Most annyi a különbség, hogy visszatértünk az irodába, alig van home office, itthon ugyan netezek, de akkor se annyira feltűnő, mintha munka közben menne el..

Rakás szutyok.

2021. júl. 17. 23:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Kezdtem aggódni, hogy ez csak a mi otthonunkban van így, de picit megnyugodtam most. Azt hiszem, ideje váltani másik szolgáltatóra.💁🏼‍♀️
2021. júl. 17. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Unokatesóm is ezzel kinlódott, de inkább kifezette a hátralevő 5 hónapot, csak szabadulhasson. Telekom, de optikai, erre váltott, ég és föld külömbség.
2021. júl. 18. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!