Létezik már valami elfogadhatóbb márkájú okosóra vagy okoskarkötő ekg funkcióval 50.000 alatt?
Figyelt kérdés
Tehát nem noname kinai2021. júl. 15. 07:18
2/7 anonim válasza:
nincs ilyen
Az Apple Watch talán az egyetlen ami tud EKG-t - olyant aminek az adataira érdemes is hagyatkozni.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez így nem igaz, a samsungé se vacak, vagy ott vany picit 50 felett a withings, ami szintén tud, csak kíváncsi valtam van e valami már amiről lemaradtam míg nem foglalkoztam ezzel az elmúlt kb 2 évben a withings-el a karomon.
2021. júl. 15. 08:57
4/7 anonim válasza:
és annak meg is van az engedélye, vagy csak marketing?
5/7 A kérdező kommentje:
Withingsnek megvan.
2021. júl. 15. 09:19
6/7 anonim válasza:
Azért az EKG olyan funkció, amit az olcsóbb órák nem tudnak. Még a 60 körüliek se szokták tudni.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de mint említettem 2 éve nem figyelem a piacot, kíváncsi voltam változott e valami
2021. júl. 15. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!