Elektromos vagy hagyományos borotvát szeretsz inkább használni?
"hab is kell, meg utána lemosni"
Én évek óta a zuhany alatt csinálom, úgyhogy mindkét dolog pipa! A saját testedet meg ismerd már annyira, hogy vakon megborotválkozol!
Szerintem meg addig kellett volna rúgni a villanyborotva feltalálóját, amíg mozog.
Semmi értelme, még egy drágább is úgy tépi a 2 napos borostát, hogy bekönnyezik a szemed, szóval azt is fürdés után célszerű használni, de akkor ennyi erőből rászánom azt az 1 percet, kenek rá habot és lehúzom egy sima gillette borotvával, amitől sokkal simább lesz a bőrőm és kevesebbet szarakodok vele.
Aki azt mondja erre a feladatra jobb a villanyborotva, az valmit nagyon rosszul csinál az életben.
Nekem drótból van a szakállam.
Az olcsó borotvák csak tépik, de nem viszik.
Használtam Gillette Mach 3 majd Fusion borotvákat, de nálam nem bírta sokáig a fej, surun3kellett cserélni.
Aztán kaptam egy Gillette szakállvágó gépet. Az egyetlen "baj" az volt vele, hogy túl nagy borostát hagyott.
De közel 4 évig működött.
Nemrég vettem egy Philips OneBlade-et, és ezzel sokkal kényelmesebb, mint a korábbi borotvákkal.
A "régi" pengéset nem próbáltam, viszont egy ismerősöm csak azzal "tud" borotválkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!