Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egyetemi kollégiumba inkább...

Papucs112 kérdése:

Egyetemi kollégiumba inkább asztali gépet ajánlotok vagy laptopot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy ősztől valószínűleg kolis leszek (Szeged), és több lehetőség is felmerült bennem gép terén.

Jelenleg van egy laptopom, de sajnos el van törve, így nem tudom lehajtani a tetejét mert feljön a burkolat. (A szervízben azt mondták felesleges megcsináltatni mert nem éri meg. Mondhatni wooden laptop). Ha nagyon kell össze tudom hajtani de nem az igazi és félek hogy tönkremegy.

Nézegettem középkategóriás laptopokat, de mindenhol azt olvastam hogy egy asztali gép feleennyibe kerülne, úgyhogy felmerült bennem a kérdés: ilyen helyzetben inkább egy másik laptopot vegyek vagy egy asztali gépet?

Nekem az asztalihoz húz a szívem, mert nem akarok túl sokat költeni rá, és szeretném ha lehetne rajta játszani is.

A költözés kocsival lenne megoldva.

Azon gondolkodtam megvárom hogy lesz-e helye a koliban és akkor eldöntöm.

Ti mit gondoltok?

2021. júl. 5. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
9-es, évtizedekkel ezelott feltalálták a jelszót.
2021. júl. 5. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem laptoppal járok órára, de mégis nagyon nehéz lenne az életem nélküle. Egyébként a koliban nem nagyon van hely asztali gépnek.
2021. júl. 5. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!