Egyetemi kollégiumba inkább asztali gépet ajánlotok vagy laptopot?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy ősztől valószínűleg kolis leszek (Szeged), és több lehetőség is felmerült bennem gép terén.
Jelenleg van egy laptopom, de sajnos el van törve, így nem tudom lehajtani a tetejét mert feljön a burkolat. (A szervízben azt mondták felesleges megcsináltatni mert nem éri meg. Mondhatni wooden laptop). Ha nagyon kell össze tudom hajtani de nem az igazi és félek hogy tönkremegy.
Nézegettem középkategóriás laptopokat, de mindenhol azt olvastam hogy egy asztali gép feleennyibe kerülne, úgyhogy felmerült bennem a kérdés: ilyen helyzetben inkább egy másik laptopot vegyek vagy egy asztali gépet?
Nekem az asztalihoz húz a szívem, mert nem akarok túl sokat költeni rá, és szeretném ha lehetne rajta játszani is.
A költözés kocsival lenne megoldva.
Azon gondolkodtam megvárom hogy lesz-e helye a koliban és akkor eldöntöm.
Ti mit gondoltok?
Helye lehet, hogy lesz, de szukos lesz, az tuti. Na meg a masik, hogy akkor pl laptopra jegyzeteles, konyvtarban/kavezoban/ egyetemen tanulas kilove, mert nem tudod magaddal vinni, pedig a gepen lesz az eleted kb. Haza se fogsz menni evkozben soha? Ha agyban akarnal filmezni, akarmi, az is kiesik, pedig neha jol tud esni.
Praktikusabb a laptop, egyertelmuen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!