Hogyan kell úgy bekötni egy 7,5KW.os villanymotort hogy minél kevesebb áramot vegyen fel indításkor? Rajta van egy háromszög jel.
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 19:18
1/12 anonim válasza:
Szerkesztesz és építesz hozzá egy pl. bicikli-szerű meghajtót, pedálozva felpörgeted üzemi fordulatra és csak akkor kapcsolod rá az elektromos áramot.
2/12 anonim válasza:
3 fázus a minimum ekkora motornak. Akkor meg csillag-delta.
30 akárhány amper kell neki....
Mit hajtatsz vele? Űrsiklót?
4/12 anonim válasza:
#2, bocs, #3 vagyok, nem láttam a válaszodat, amikor elküldtem a sajátomat
5/12 anonim válasza:
ja ez ilyen, nem frissül folyamatosan :D
de mindegy miben indítod ez odaver a hálózatnak...
De komolyan érdekel, hogy mi az és miként üzemelteted!
Nálunk a 6kW-os hőtárolós kályhát nem akarták engedni, emrt papíron az a kis. vacak trafó volt az oszlopon...
7/12 A kérdező kommentje:
Körfűrészen volt. Most eladnám. Léteznek nagy teljesítményű gépek.....
2021. júl. 4. 20:54
8/12 anonim válasza:
"Léteznek nagy teljesítményű gépek"
nemá tényleg! :D
nálunk 20kW-os motor van minden sarokban a cégnél... láttam már ilyent.
A kötfűrészen hogyan volt bekötve, hogyan indítottátok?
és ha eladod kit érdekel? próbálkozzon fele az új tulaj!
9/12 Közveszélyes Kontár válasza:
nem csak egy szabalyzo kellene hozza?
egy "gazkar"
de amugy miert? Hirtelen terhelest nem birna halozat de a fokozatosat mar birna ilyen nagyot is?
10/12 anonim válasza:
Régen a vásári körhintáknál azt hiszem a forgórész nem volt rövidrezárva, hanem egy ilyen forgókondenzátorra emlékeztető sós vízfürdős lágyindító "ellenállással" indították. Brutális és életveszélyes gányolásokat lehetett látni ebben a műfajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!