Pepcoban vettem egy 600Ft-os fülhallgatót szerdán, ma már egyáltalán nem is szól. Ez már a 2x eset, ez nem rablás?
Normálisan tartom, nem gyurtem össze stb, egyre csak halkabb lett, az egyik oldala nem kezdett szólni, most a másik sem. Értem hogy 600Ft, de szerintem pofátlanság netovábbja ez.
Ha visszaviszem cserélik?
Ez a rablás:
365. § (1) Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből
a) valaki ellen erőszakot, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz, vagy
b) öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyezi,
bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Rablás az is, ha a tetten ért tolvaja dolog megtartása végett erőszakot, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetést alkalmaz.
Ha ilyesmi történt veled, az tényleg rablás.
Ha nem viszed vissza kicserélni, csak itt reklamálsz, az meg lustaság.
Nem.
Ez szimpla idiotizmus, hogy 2 alkalommal is hagytad magad beszopatni. Nem értem, hogy számítás technikai eszközt miért ilyen helyen kell venni.
Tanulság, hogy nem veszek onnan többet ilyen fülhallgatót.
Szerintem egy termék nem lehet olyan bóbli hogy 1 hetet ne bírjon ki. Én értem, hogy 600Ft, de akkor feltüntetetthetnék, hogy várható élettartalom 5 nap.
Amúgy egész jó kis fülles lenne, mert a zsinorja nagyon tetszik.
"Szerintem egy termék nem lehet olyan bóbli hogy 1 hetet ne bírjon ki. "
Melyik bolygóról jöttél?
Még sokat kell tanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!