Tényleg lehet olyan zajos egy olyan léghűtő berendezés,ami egy nagyobb áruházat hűt, hogy még 8-10 méterre is áthallatszik? Vagy ez minek lehet a hangja?
Sajnos lehet, hogy nem mindenki hall belőle sokat.
Mert éjjel szoktam hallani, hogy ez beszűrődik az ablakon, ha az nyitva van.
Aki dolgozik ilyen nagyobb áruházakban és nem ad sértő vagy trágár választ, annak előre köszönöm a válaszát!
Ez egyáltalán nem tűnik hangosnak.
Jogszabály rögzíti, hol milyen környezeti zajterhelés lehet.
A linket Chrome-ban megnyitva egyenesen a vonatkozó táblázathoz ugrik:
Érdemes előbb valamilyen ingyenes telefonos applikációval saccperkábé megnézni, hogy nagyon kilóg-e a zaj a tűréshatárból. Ha igen, jelezni kell. Először az üzemeltetőnek.
Jártam már így. A szomszédos gyógyszergyárban egy amióta az eszemet tudom folyamatosan működő szellőző (tényleg annyira megszoktam már, hogy nem is hallom alapból) meghibásodott, valami fertelmes zörgő, morgó hangja lett. Két nap után írtam egy emailt, aznap este lekapcsolták. Egy hét csend, újra bekapcsolták, halkabb lett mint korábban.
A gyár megköszönte, karbantartóik a hibát kijavították, elnézést kérnek.
Ha nem lóg ki a zaj a törvényi határértékből, csak annyit tehetsz, hogy megszokod.
Legközelebb inkább valami anonim helyen ossz meg videót, ne a saját személyes YT csatornádon, ez itt nem az a hely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!