Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a ppt file-okkal...

Mit csinaljak a ppt file-okkal, hogy ki tudjam nyomtatni oket?

Figyelt kérdés
Marmint ki tudom nyomtatni oket, de idegesit, hogy egy A4-es lapon van egy ppt slide.. (tudom, hogy tobb slide-ot is lehet nyomtatni egy lapra, de az sem koser ugy). Letezik olyan app, ami a ppt-t atalakitja szovegge? Nekem rengeteg ido mire megszerkesztem a ppt-ket feher hatterre, plusz az iras is sokszor szines, plusz az a sok szoveg masolas.. koszonom elore is es legyszi ne nezzetek hulyenek😅

2021. jún. 16. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Írd be a gugliba, hogy ppt to word, vagy ppt to doc. Kiad online konvertáló oldalt, bár én még egyiket sem próbáltam.
2021. jún. 16. 15:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, igy szoktam en is ( pdf-be), de nagyon sok tanar megcsinalja azt, hogy pl sotetkek oldalon sarga irassal csinalja a bemutatokat, es ez nagyon sok tintaba faj nekem. A hatteren meg ez nem valtoztat, sajnos. Meg amugyis csak ugyanugy marad az oldal, mint egy slide, szoval nem vagyok elorebb vele;/ lehet lusta vagyok, de en olyat keresek ami a csili vili ppt-bol csinal egy egyszeru nyomtatasra kesz akarmit:))
2021. jún. 16. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
De a pdf-t már át tudod rakni wordbe, onnantól meg már csak egy kicsit szerkesztgetni kell.
2021. jún. 16. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Be lehet allitani, hogy ne egyet tegyen ra.
2021. jún. 16. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
kozben latom, hogy tudod, de azzal mi a baj?
2021. jún. 16. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert ugy atlathatobb, tobb iras fer egy A4-es lapra.. na jo, lehet tul igenyes vagyok😂 koszonom azert mindenkinek
2021. jún. 16. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Csomó masolas-beillesztessel elszórakoztam vele. Nem olyan vészes...
2021. jún. 16. 16:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ram is ez var. Csak gondoltam van valami specko direkt erre valo dolog:)) de ha nem, nem
2021. jún. 16. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
De a nyomtató alkalmazásnál simán be tudod kattintani, hogy hány dia legyen egy oldalon. Én 6-t szoktam az úgy elég jól látszik még
2021. jún. 16. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:
ja te pdf-fé alakított ppt-ket akarsz kinyomtatni? MIÉRT?? nem lenne egyszerűbb egy wordbe kijegyzetelni a diákat, esetleg pár képet beszúrni, mint szarrá szerkeszteni egy pdf-ből wordbe konvertált borzalmat?
2021. jún. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!