Mi tortenik ha athidalom egy PC tapegysegben a szűrő tekercset? "Labortapot" csinaltam egy PC tapbol,de a szűrő tekercs ategett. (Nem problema ha +-1-2 voltot elternek a kimeneti feszultsegek.)
Milyen hatranya lehet ha athidalom vagy egy masik tapbol atforrasztom az eltero ertekekkel rendelkezot?
Pontosan mi a szerepe ennek a szűrő tekercsnek?
Elnezest mindenkitol,nem vagyok otthon,ezert nem azt a tekercset mondtam ami kiment.
A 2 puffer melletti szallt el az A betu melletti. Az enyemen ott 2 tekercs van a sarkahoz kozelebb levo egett at
Hüm hüm hüm, végülis az csak egy bemeneti szűrő tekercs, ha az összedurrant, akkor csak az NTC termisztort és a F1-es biztosítékot tette tönkre, az még aránylag javítható.
Igazából NTC termisztor és szűrőtekercs nélkül is beindulna, de azért jobb ha ott vannak. Ha van egy hibás tápod, akkor ezeket ki tudod cseréni, nem akkora etalon az értékük, csak kb ugyanazt a feladatot lássák el egy hasonló teljesítményű tápban.
Ma összeforrasztottam az elégett szálat,mert a tekercs szélén volt,azóta működik a táp ,igaz nem sokáig teszteltem :D
Mennyire szokott az a tekercs melegedni,nem fog elolvadni a forrasztásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!