Mennyit érdemes rászánni egy hajvasalóra?
Figyelt kérdés
Heti 1-2 alkalomra lenne maximum használva, de nem szeretnék se nagyon gagyit se valami profi vasalót. Valaki tud akár ajánlani is valamit?2021. jún. 10. 22:31
1/10 anonim válasza:
Én ilyent vettem páromnak karacsonyra:
Nagyon gagyit nem szabad venni, volt neki egy,amit SOS-ben vett, de húzta is a haját. Én azt mondom, hogy legalább 10-15 ezret rá kell szánni.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Ezek alapján egy ilyenen gondolkozok most: [link]
2021. jún. 10. 22:53
3/10 anonim válasza:
Nekem 10000 -es babyless van, sok-sok eve jo, ilyen meg nem volt,edddig mind tonkrement ket even belul! 15 ezres philips is! Heti hetszer hasznalom.
4/10 A kérdező kommentje:
Még lenne egy kérdés, a gőzölős hajvasaló az jobb mint egy sima?
2021. jún. 10. 23:00
5/10 A kérdező kommentje:
Ha jól értettem van több fajta is
2021. jún. 10. 23:00
6/10 anonim válasza:
Nem jobb a gozolos, ugyanaz.
3. Vagyok.
Nekem mar volt vagy ot hajvasalom eletemben!
Nedves-szaraz hajvasalo,az sem erdekes,nem szamit.
7/10 anonim válasza:
2007-ben vettem egy akkor 4000 ft-os remington hajvasalot. Nagyon max heti ketszer hasznaltam, majd egyre ritkabban. A mai napig tokeletesen mukodik, es nem cseszte szet a hajam. Egyetlen indikatorfenyen kivul semmi mas nincs rajta,sem hofokszabalyozo,sem hokijelzo.
Tokeletes. Vagy intersparban vagy rossmannban vettem anno,erre mar sajnos nem emlekszem. Csak azert irom, mert nem feltetlen kell tizenezreket kidobni ra
8/10 anonim válasza:
#7 Azért vedd figyelembe, hogy ami akkor, 2007-ben, 4 ezerbe került, az most "hála" az inflációnak és a gyenge forintnak, 14 vagy 24 ezer.
9/10 anonim válasza:
#2 ugyan olyanom van, amit linkeltél már vagy 4 éve van meg. Egyszer sem volt rá panaszom, nagyon szépen kivasalja a haját, gyorsan felmelegszik stb. Nekem bevállt.
10/10 anonim válasza:
Nekem remington van, szerintem már 6-7 eve tuti megvan, es semmi baja. 10-15k körül lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!