Érdemes lecserélnem a sima hajvasalómat egy gőzölős hajvasalóra? Mennyivel jobb? (többi lent)
Jelenleg egy Babyliss (I-Pro ST387E) hajvasalóm van. Igazából nincs vele semmi bajom, teszi a dolgát rendesen. Max annyi, hogy mostanában nem marad olyan szög egyenes, hanem kicsit behullámosodik, de ez a időjárásnak is köszönhető. Általában heti 1x szoktam vasalni 200 fokon a hajamat és kibírja a következő hajmosásig egyenesen.
A minap szembe került velem egy gőzölős hajvasaló reklám és jobban utána is néztem. Sok ember azt írta, hogy valóban sokkal jobb és tovább bírja a haja, viszont azért voltak jó páran akik azt írták, hogy az elején még jó volt a hajvasaló, de utána nagyon elkezdett töredezni a hajuk tőle.
Akiknek van gőzölős hajvasalójuk, ti mit tapasztaltatok vele?
Én ezt a kettőt néztem ki magamnak, de nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni
1.MAGIC HAIR MAGIC STEAMING IRON GŐZÖLŐS HAJVASALÓ
2.L'OREAL STEAM POD
Mind a kettőről mondtak nagyon jó, de azért rossz véleményeket is. Persze tudom, hogy nem mindenkinek ugyan olyan a haja. Az én hajam derékig érő vékonyszálú, de azért dúsnak mondanám.
Szerintetek megéri a drágábbikat megvenni(l'oreal), vagy bőven megteszi az olcsóbb is(magic hair)? Egyáltalán megéri beruházni egy gőzölős hajvasalóra, vagy maradjak inkább a megszokottnál?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem is gőzölős hajvasalóm van, sokkal jobban szeretem, mint a sima hajvasalómat. Puhább lesz, és nem kelti azt a nagyon szög egyenes hatást.
Ráadásul tényleg kevésbé roncsolja a hajat, mint a sima, megéri inkább arra kidobni a pénzt, mint egy simára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!