Megéri léhgűtőt venni?
Figyelt kérdés
Sajnos klíma nem fér bele a keretbe. Kinek milyen tapasztalata van a léghűtőkkel? Olyan 20-30 ezer körül szeretnénk venni.2021. jún. 10. 01:17
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Nekem még nem volt ilyen, de sok tesztet láttam. A léghűtők alapvetően párásítanak is, ezt vedd figyelembe, van aki ezt nem szereti. Kb. azt tudnám mondani, hogy olyan mintha lenne egy kisebb ventilátorod, csak a háta mögött van ami a levegőt lehűti közvetlenül, pl. jég. Sokan arra panaszkodnak, hogy a léghűtőkben sokat kell cserélgetni a jégakkut, vagy a jeges víz hamar felmelegszik benne és akkor azt kell cserélgetni, nagyon zajosak, nem lehet aludni tőlük. A közepes árkategóriájúak, amik ilyen 25-30 ezer Ft-osak, a levegő hőmérsékletét max. 2-3 fokban tudják egy kisebb helyiségben csökkenteni. Láttam olyan véleményeket, akinek ez teljesen megfelelt és azt írták, hogy lehet, hogy a hőmérséklet nem csökkent nagyon, de a hőérzet miatt neki elviselhetőbb lett a meleg.
2/3 anonim válasza:
inkább költsd fagyira az árát
nem érnek semmit amennyit hűt kétszer annyira melegnek érzed a pára miatt.
3/3 anonim válasza:
Ha megoldhato akkor epits be ablakklimat, azok olcsobbak mint a split klima.
Nekunk klimas a haz es mar nem is tudnek olyan hazban elni ahol nincs klima. Reggel nyaron sokszor fazok mert a felesegem jo huvosben szeret aludni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!