Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha veszek egy hordozható...

Ha veszek egy hordozható hősugárzót, ami 15 foktól 35 fokig állítható, akkor azt lehet légkondinak is használni ugye?

Figyelt kérdés
Nem nagyon találtam olyan hordozható eszközt ami 2in1 hősugárzó és légkondi, de amikor megnéztem az egyiket akkor az volt írva, hogy 15 fokra is állítható, akkor ez azt jelenti, hogy ha kint van 30 fok akkor ha beállítm 20 fokra akkor képes lehűteni a szobát ugye? Lehet hogy elég hülye kérdés, de azért légyszi normálisan válaszoljatok.

2021. jún. 5. 15:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez is eléggé nagy igazából koliszobába szeretném és abba max egy ilyen 30x30 as eszköz fér be
2021. jún. 6. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
A kompresszor nagyobb. Kellenek hozzá csövek, hőcserélő. Nincs ilyen.
2021. jún. 6. 12:01
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Egy próbát megér...

2021. jún. 6. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem ér meg egy próbát sem!!

Ilyen vacakra ne adjatok ki pénzt, inkább igyétok el az árát!

Próbáltam... szörnyű párát csinál (mivel a víz elpárologtatásával igyekszik hűteni)

1-2 fokot hűt talán, de lesz vagy 120% páratartalom a szobában ami egyrészt nem tesz jót kb semminek, másrészről pedig rohadtul növeli a hőérzetet! Inkább száraz 32 fok, mint nedves 28! (nem röhög!! :D )

A hősugárzó az hősugárzó! Nem fog hideged fújni akárhogyan tekergeted. Max a szoba levegőjét keringeti a ventillátorával. De akkor már inkább vegyél egy rendes álló, vagy asztali ventillátort azok sokkal jobban fújnak és sokkal csendesebbek is.

Ami hűteni tud a fali vagy a mobilklíma. Ahhoz pedig megfelelő villamos hálózat, hely, stb. kell. A mobilklímát pedig nem lehet elviselni alvás közben, tanulás közben.

Szerintem az lenne a legjobb megoldás ha vennél valami jó minőségű, jól fújó ventillátort és kb este 8-tól reggelig beteszed az ablakba és fújatod be vele a szobába a kinti hűvösebb levegőt. Én így éltem túl sok évet tetőtérben. Nappalra meg be kell sötétíteni amennyire lehet, illetve az ablakra kivülről lehet venni hőtükör lapot (mint amit az autók szélvédőkén is látsz).

Amúgy miféle kóter az ahol nyáron is ott kell lenni?

2021. jún. 6. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Legtöbb egyetemen júli közepéig vizsgaidőszak van....

2021. jún. 6. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:
14-nek igazat kell adnom. Egyszer kaptam ajándékba, jéggel működött, ráadásul akkora volt mint egy mobilklíma. Akárhogy telepakoltam jéggel, nem hűtött semmit.
2021. jún. 6. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!