Hogyan tudom feltölteni a Bluetoothom akksiját?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy Bluetooth vezetéknélküli headsetet. Első alkalommal feltöltöttem teljesen, párosítottam az eszközt a telefonommal és pár napig működött. Azóta nem tudom használni mert hiába van maga a headsetem fullra feltöltve, azt jelzi hogy a bluettooth akksija meg le van merülve.2021. jún. 2. 11:38
1/6 anonim válasza:
Milyen típus pontosan? Elég valószínűtlen, amit írsz, szerintem félreérted a jelzéseket. Nem valószínű, hogy egy készülékbe két akkut tesznek (persze ha két darab fülhallgató és nincs köztük kábel, akkor ott két akku is van).
2/6 A kérdező kommentje:
Accessories a márka. Csatolnék képet de a kepfeltoltes link alapján már nem engedi.
2021. jún. 2. 12:18
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Elég, ha leírod a pontos típusszámát, meg, hogy hol vetted mennyiért. Lehet rossz az akku benne.
4/6 A kérdező kommentje:
Mohácson vásároltam egy kis szaküzletben, melynek a neve: vtelgsm
Ami pedig a dobozára van írva: TWS Earbuds SM Series
For android/Apple devices with BT function
A használati utasítása pedig angol/kínai de nem ír ezzel kapcsolatban semmit.
2021. jún. 2. 18:02
5/6 A kérdező kommentje:
10.300 Ft volt
2021. jún. 2. 18:02
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Most várjál, mert nem értem mi a hiba, leírod még egyszer? Az írtad, hogy azt jelzi, hogy a bluetooth akksija le van merülve. Ezt mi jelzi? Mi az a bluetooth akksi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!