Milyen Power Bank-ot vegyek?
Egy olyan power bankot szeretnék vásárolni ami soha nem fog cserben hagyni, nagy bicikli túrákra járok, szükség van a telómra folyamatosan amit kő keményen használok is menet közben, videózás, zenehallgatás, fotózás, stb... Egy olyan power bankot keresek ami tényleg akár 3x is feltölti a telóm ha kell, és legyen ütés vízálló stb... nem sajnálom rá a pénzt csak legyen tuti a buli.
Várom a javaslatokat, pacsi & köszönöm!
Bár nem ütés és vízálló, de azért én ajánlom az Asus Zenpower 10050mAh-s powerbankot. Én is azt használom, pontosan arra amire te is!
Kicsi, 3 db 18650-es cella van benne egymás mellett, egy közepes nyeregtáskában elfér. A vízszigetelést meg zacskóval oldom meg :D Mindig van nálam zacskó pont azért, hogy ha esik akkor az elázós dolgokat belerakjam.
Nekem iPhone 11 pro van, ezt felnyomja 3x. És mivel reggel teljes töltéssel indulunk, az 4 teljes akkumulátornyi villanyt jelent. Ha ennyi nem elég, akkor vegyél két powerbankot! :D
Bár gyortöltést nem tud, de 2,4 A-t igen (12W), úgyhogy egész gyors a töltés.
nem nagyon lehet a vizallosagot megoldani 100 ban, telod sem az valoszinu hiaba papiron az
Utesallosagra is igaz ez, bar sokmindent kibirhat bank/mobil de azert nem mindent
legtobbnel ugyis szinten mindegy a kijelzo betorik ha olyan hatas eri akarmilyen gyemnant plexi otvozet is
vagy a burkolata, gombjai...
xiaomik eleg jok pl. De biztos Asus is
nem irtad milyen a telod, mert ha 5Ah as kb. Akkor 3 szor egy komoly 10Ah s sem fogja feltolteni az biztos
hatekonysaguk 60/80% os altalaban vagyis adott Ah telohoz adott bank
esetben tehat 5Ah telohoz
5*3/(0,8..0,6)
az 19-25Ah bankot jelent
nevlegesen igen eleg
olcsoknal ez sokszor w felet jelenti es abbol lejon hatekonysag szoval :D 1 szer sem toltik fel lehet
dragaknal meg siman meg lesz
de eleg nagyal kalkulaltam no meg teljes lemerulessel!
"szia! mennyi az asus power bank ára?"
itt megtalálod:
Sisakor vegyél inkább!
Ha a powerbankot odavered a földöz, veszel másikat, de ha a tarkódat ütöd szét a szegélykövön azt nem tudod kicseréltetni! :DDDDD
Üdv a kulbban!! :D
ja es ha nem jar dugasznadott bankhoz akkor kulon is tudsz venni ami valamennyire a viztol vedi a portot
Usb port dugaszokat
csak peldanak, porvedo igen, vizvedot aligha talalsz...
A dugó max a portot védi. A powerbank összeillesztéseineél attól még simán bemegy a víz.
Vastagabb zacskóba be kell tekerni, akár kettőbe is és egy normális nyeregtáskában, váztáskában, kerékpáros táskában - főleg ha ráhúzod az esővédőt, tuti nem lesz baja.
Tapasztalatból mondom! Áztam el már rengeregszer bicajjal. A leghosszabb Keszthely - Kaposvár volt. Ott sem lett baja semminek aminek árthatott volna az eső.
Vagy vegyél egy akkora kajásdobozt amibe belefér a powerbank. Tegyél alá papírzsepit, hogy ne zörögjön oszt jóvan. Ha a paradicsomleves nem jön ki a kajásbodozból akkor az eső sem fog belemenni! :D
De vannak az ilyen univerzális vízhatlan tokok telefonre például:
Az ilyenbe az asus powerbank belefér. Ebben tuti nem fog elázni.
#8 es bement a viz?
mert a legtobb nagyon patentul van osszerakva portokon kivul
vagyis ha nem toba, pocsolyaba esik akkor "cseppallo" valamennyire
egy felhoszakadas persze rosszabb is mert az beleverodik
de azert a pattent illesztesek vizet nem szoktak atereszteni
csak mondtam, de egyaltalan nem lebeszelni akarlak arrol hogy vizallo valamibe tedd be
amiket emlitettek
Xy4
nem ment be
és igazad van! az ultrahangos hegesztéssel összerakott cuccoknál nem nagyon van rés! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!