Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen Power Bank-ot vegyek?

Kicsigabi kérdése:

Milyen Power Bank-ot vegyek?

Figyelt kérdés

Egy olyan power bankot szeretnék vásárolni ami soha nem fog cserben hagyni, nagy bicikli túrákra járok, szükség van a telómra folyamatosan amit kő keményen használok is menet közben, videózás, zenehallgatás, fotózás, stb... Egy olyan power bankot keresek ami tényleg akár 3x is feltölti a telóm ha kell, és legyen ütés vízálló stb... nem sajnálom rá a pénzt csak legyen tuti a buli.

Várom a javaslatokat, pacsi & köszönöm!

2021. máj. 30. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem ütés és vízálló, de azért én ajánlom az Asus Zenpower 10050mAh-s powerbankot. Én is azt használom, pontosan arra amire te is!

Kicsi, 3 db 18650-es cella van benne egymás mellett, egy közepes nyeregtáskában elfér. A vízszigetelést meg zacskóval oldom meg :D Mindig van nálam zacskó pont azért, hogy ha esik akkor az elázós dolgokat belerakjam.

Nekem iPhone 11 pro van, ezt felnyomja 3x. És mivel reggel teljes töltéssel indulunk, az 4 teljes akkumulátornyi villanyt jelent. Ha ennyi nem elég, akkor vegyél két powerbankot! :D

Bár gyortöltést nem tud, de 2,4 A-t igen (12W), úgyhogy egész gyors a töltés.

[link]

2021. máj. 30. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2021. máj. 30. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de buta vagyok, hát se nem ütésálló, se nem vízálló... Bár a vízállóság egy 5 Ft-s zacskóval elég jól feljavítható. Azt nem nagyon tudom, mit értesz ütésállóság alatt, meg erre mi szükség, a bringán nem a táskában lesz?
2021. máj. 30. 16:37
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

nem nagyon lehet a vizallosagot megoldani 100 ban, telod sem az valoszinu hiaba papiron az

Utesallosagra is igaz ez, bar sokmindent kibirhat bank/mobil de azert nem mindent

legtobbnel ugyis szinten mindegy a kijelzo betorik ha olyan hatas eri akarmilyen gyemnant plexi otvozet is

vagy a burkolata, gombjai...

xiaomik eleg jok pl. De biztos Asus is

nem irtad milyen a telod, mert ha 5Ah as kb. Akkor 3 szor egy komoly 10Ah s sem fogja feltolteni az biztos

hatekonysaguk 60/80% os altalaban vagyis adott Ah telohoz adott bank

esetben tehat 5Ah telohoz

5*3/(0,8..0,6)

az 19-25Ah bankot jelent

nevlegesen igen eleg

olcsoknal ez sokszor w felet jelenti es abbol lejon hatekonysag szoval :D 1 szer sem toltik fel lehet

dragaknal meg siman meg lesz

de eleg nagyal kalkulaltam no meg teljes lemerulessel!

2021. máj. 30. 17:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Van amikor ittasan kecózok azé kell legyen ütés álló :D volt már hogy elestem. XD
2021. máj. 30. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"szia! mennyi az asus power bank ára?"

itt megtalálod:

[link]

Sisakor vegyél inkább!

Ha a powerbankot odavered a földöz, veszel másikat, de ha a tarkódat ütöd szét a szegélykövön azt nem tudod kicseréltetni! :DDDDD

Üdv a kulbban!! :D

2021. máj. 30. 17:17
 7/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja es ha nem jar dugasznadott bankhoz akkor kulon is tudsz venni ami valamennyire a viztol vedi a portot

Usb port dugaszokat

[link]

csak peldanak, porvedo igen, vizvedot aligha talalsz...

2021. máj. 30. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:

A dugó max a portot védi. A powerbank összeillesztéseineél attól még simán bemegy a víz.

Vastagabb zacskóba be kell tekerni, akár kettőbe is és egy normális nyeregtáskában, váztáskában, kerékpáros táskában - főleg ha ráhúzod az esővédőt, tuti nem lesz baja.

Tapasztalatból mondom! Áztam el már rengeregszer bicajjal. A leghosszabb Keszthely - Kaposvár volt. Ott sem lett baja semminek aminek árthatott volna az eső.

Vagy vegyél egy akkora kajásdobozt amibe belefér a powerbank. Tegyél alá papírzsepit, hogy ne zörögjön oszt jóvan. Ha a paradicsomleves nem jön ki a kajásbodozból akkor az eső sem fog belemenni! :D

De vannak az ilyen univerzális vízhatlan tokok telefonre például:

[link]

Az ilyenbe az asus powerbank belefér. Ebben tuti nem fog elázni.

2021. máj. 30. 17:39
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#8 es bement a viz?

mert a legtobb nagyon patentul van osszerakva portokon kivul

vagyis ha nem toba, pocsolyaba esik akkor "cseppallo" valamennyire

egy felhoszakadas persze rosszabb is mert az beleverodik

de azert a pattent illesztesek vizet nem szoktak atereszteni

csak mondtam, de egyaltalan nem lebeszelni akarlak arrol hogy vizallo valamibe tedd be

amiket emlitettek

Xy4

2021. máj. 30. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

nem ment be

és igazad van! az ultrahangos hegesztéssel összerakott cuccoknál nem nagyon van rés! :D

2021. máj. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!