Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Károsítottak már meg vaterán,...

Károsítottak már meg vaterán, jófogáson illetve egyéb oldalakon?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi történt pontosan?

2021. máj. 29. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jófogáson. Föl kellett jelenteni, mert nem küldi a terméket.
2021. máj. 29. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezért nem merek sose előrefizetni. Már volt olyan, hogy emag nem küldte ki a terméket és egy másik webáruház sem. Ha előreutaltam volna jól megjárom. Utóbbi webáruház pedig a harmadik email-re nem is válaszolt már.
2021. máj. 29. 14:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Én magánszemélyek által árusított dolgokra gondolok most, nem webáruházakra. Amúgy ha rendelek valamit emagról stb, mindig utánvéttel rendelek.
2021. máj. 29. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Klasszikusan nem vertek át.

Viszont saját magammal kitoltam egyszer a vaterán.

Egy feltöltési díjat nem fizettem be, 100-200 forint volt talán. Aztán néhány hónap múlva jött egy ügyvédtől egy fizetési meghagyás 6000 forintról. Ez több mint 10 éve volt, úgyhogy akkor még ért is valami a 6000 forint.

2021. máj. 29. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Árultam valamit, jelentkezett valaki, hogy megvenné, postával. Előre figyelmeztettem, hogy ez egy olyan termék, hogy nem javaslom a postán való eljuttatását. Azt mondta, bevállalja a dolgot, küldjem. Természetesen bekrepált, mire odaért, az illető meg volt annyira jellemtelen, gerinctelen, hogy reklamáljon (a határozott figyelmeztetésem ellenére, hogy rossz ötlet a posta).
2021. máj. 29. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

kb 3 szor.

Mindenáron utánvétellel akarta a terméket, én elküldtem, de nem vette át. Így buktam a szállítást.

Azóta csak előre utalással vagy személyesen adok el.

2021. máj. 29. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Vaterán még sosem, mert csak jó értékelésű eladóktól rendelek. De amúgy nem is nagyon tudnak megkárosítani, mert van az oldalnak kártalanítási rendszere, mindenképp a pénzednél maradsz, ha valami történne. Jófogáson ritkán vásárolok, mert nem tetszik, hogy nincsenek értékelések, így fogalmam sincs, ki az eladó. Ott eddig csak olyan történt, hogy egyáltalán nem is válaszoltak nekem, meg a múltkor pingpongasztalt akartam venni, és egy goromba pokróc volt a pasi, akit felhívtam. Ráadásul csekkoltam, és ugyanannyiért akarta eladni az Auchanos asztalt, mint amennyiért megvette, mert hogy alig használta. :D Oké, ez nem a jófogás hibája, de el is vette a kedvem az oldaltól.
2021. jún. 14. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:

#1 Hiába jelented fel, évekig elhúzódik a dolog a rendőrségen.

Elég kicsi az esély, hogy visszakapod a pénzed.

Ha utánvéttel küldi és átveszed, mi a garancia rá, hogy azt kapod amit rendeltél? Semmi, ugyanúgy át tudnak verni az utánvétessel is.

Jobb esetben hibás lesz amit kapsz, rossz esetben kapsz 1 fél téglát a dobozban.

2021. aug. 28. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!