Tölthető-e napelemel és lakóautóban akkumulátornak is lehet használni agm akkumulátor helyett?
Nem tudom hogy most ezt lehet-e úgy használni, mint az agm akkumulátorokat lakóautóban? Ezt is lehet tölteni napelemmel? Töltésvezérlő és inverter köthető rá? Nem tudom hogy most mi is ez, meg mondaná valaki? Használhatom ilyen célra?
Huh!
Jobban ásd bele magad a témába.
Ezt egy autószerelő műhelyben tudom elképzelni mint hasznos eszközt. Lakóautóban nem.
te vagyol aki azt a nagy akkut venne? (50% meritesig 800 ciklusos varta)
altalaban nem elonyos ha egyetlen orias akkud van
hanem tobb kisebb sokkal elonyosebb
igaz osszegben nem feltetlen vagy mashol
direkt linkeltem egy oldalt igaz angol, de leforditod google forditoval vagy massal
az hogy nevelegesen 1350Ah s nem jelenti azt hogy a 15kW ot feltudod hasznalni belole barhogyan is
szoval...
meregdraga tobb millios nagysagrendu Litium akkuk azok amiknek a kapafitasat ugyahogy hasznositani tudod
gondolom halottal a Tesla PowerWall rol... pl.
es hat az se annyira jo mint elvarnad tole, pedig az egyik legjobb
#4 +1
en is felteteleztem jol nezted
de arukereson es a boltban is ez all amit #4 irt
vagyis nincs akku benne
es meg csak nem is arra vonatkozik amire te gondoltal
ha olvasol a szigetuzemu napelemekrol
vagy "kis eromuvekrol"
ott lathatod hogy sok akkut hasznalnak, ha nagyok akkor is sokat
te esetedben 4-8 akkuval jobb lenne megoldanod
megfelelo aramkorokkel osszekotnod oket
neten talalsz infokat hozza
persze egy nagyot is vehetsz, mar csak sulya miatt sem tul idealis, barmit akarsz kezdeni vele nem tudod konyen elintezni
Egy 30-40kg os akkut lehet egyedul is porgetned a fejedfelett
meg ugymond cellakat is szoktak hasznalni, aki szinten a sulyt csokkenti es hibajavitast konyiti
egyik akku/cella cserejevel kell csaknfoglalkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!