Hogy lehet leszokni a digitális gyűjtögetésről?
Nem is tudtam, hogy ennek van neve. Ez baj?
Én cikkeket mentek el a böngészőben, aztán ha időm engedi, olvasgatok. Sajnos több gyűlik, mint ahogy haladok.
Én is ugyanebben szenvedek :(
Az adattárolóim tele vannak már emiatt...
Ne screenshotoljad, az felesleges, hanem mentsd el a könyvjelzőid közzé a böngészőben, ahol témák szerint mappákba rendezed őket.
Vagy szintén a könyvjelzőiket a böngésző címsorából simán a gépeden lévő mappákba is bele tudod húzgálni. Ez gazdaságosabb mint a screenshotolás, sokkal kevesebb fileméret, és rögtön az eredeti cikkhez, tartalomhoz vezet.
"Ne screenshotoljad, az felesleges, hanem mentsd el a könyvjelzőid közzé a böngészőben"
Az internet tartalma dinamikusan változik. Percről percre.
Ha a screenshotolt hozzászólásokat törlik, vagy egy oldal megszűnik, akkor a bookmark semmit nem ér, mert az onnantól csak a nem létező tartalomra fog hivatkozni.
(ezt is figyelembe kell venni. Már ha tényleg fontos a lementett tartalom)
Köszi, megnyugtattatok, már azt hittem megőrültem amikor órákon keresztül csináltam ezt:D
4-es: nagyjából kategorizálva van, de tervezem még jobban szétválogatni, esetleg szelektálni.
5-ös: én is elkezdtem azt is, még ingyenes e-bookokat is letöltöttem, szerintem azokkal sem lesz semmi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!