Melyek a legjobb laptop márkák? De ne csak a saját holmid márkáját írd, hogy: "Nekem Asus van és jó." Hanem a tényleg jó márkákat írd! Lehetőleg olyan válaszoljon, aki ért is hozzá, jártas is, tapasztalt is a témában!
Elsősorban nem a márkán múlik, hanem azon belül a típuscsaládon.
Mindegyik gyártónak van olcsó alap és drágább jobb gépe.
Nincs legjobb márka, mindegyik gyártónak vannak jobb és rosszabb gépei, nem csak a laptokoknál.
Főleg, hogy a legtöbb ODM gyártóktól származik.
Miben és mire a legjobb? Elbír sok megnyitott lapot a böngészőben, jó a hangszóró és a képminőség. Nem vagyok gamer.
Ár? 300 ezer forint. Orientáció? Hétköznapi felhasználó vagyok. Müanyag? Ha muszáj. Fém? Jobb lenne. Cd olvasó? Egyáltalán nem kell. Aku méret? Nem szempont. Kijelzö nagyság? Viszonylag nagyobb képernyő méret. Pixel sürüség? Nem értek hozzá. :D De ne legyen gagyi kijelzője. Mikrofon? Nem is tudom. XD Kamera? Nem szempont. Hangszóró? Ez fontos, hogy jó legyen. Gb-os lan? Nem értek hozzá. XD
Naszóval a pixel sürüség az az hogy lehet neked akármien nagy kijelzöd ha csak 720 pixeled van. De akkor szemmel láthadod a pixeleket van egy biztos köztös ahol se nem kicsi se nem látod a pixeleket.
Gb lan arra gondolj hogy van a netkábel bedugod a laptopodba és a letöltés az 1gb/másodperc.
De ezek alapján keresek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!