Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más is kapott mostanában itt...

Más is kapott mostanában itt a gyakorin olyan üzenetet, amiben nem volt szöveg? Vírus lett volna?

Figyelt kérdés
Ma 6:50kor érkezett egy ilyen üzenetem, se tárgy se "üzenet" nem volt benne. Most félek, mivel megnéztem, hogy valami virus volt benne.

2021. máj. 19. 13:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
#6 Ne parázz. A "kriptomit" már Lex Luthor Metropolis-ban begyűjtötte. (lásd.: Superman) 😂
2021. máj. 19. 14:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam ilyen üzenetet, azonnal töröltem.
2021. máj. 19. 14:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem éppen ma jött, valami krip… vagy mi volt az üzenő nevében, nem tudom már töröltem. Valami befektetést vagy valami ilyesmit ajánlott, gyanús volt és meglehetősen rossz magyarsággal írt.
2021. máj. 19. 14:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez a kriptomi ráállított egy botot az oldalra, hogy minden felhasználónak elküldje ua.azt.
2021. máj. 19. 15:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14 az lehet mert nem mutatta hogy melyik válaszomra reagált. minden más esetben ugye mutatja
2021. máj. 19. 15:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam de meg nyitás nélkül azonnal töröltem .
2021. máj. 19. 16:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A kripto pénzek beszakadásához lehet köze.
2021. máj. 19. 17:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa nekem is küldött kriptomi ilyen levelet. Az elejébe beleolvastam, de unalmas volt. Másrészt törölték a fiókját, de most kb 10 perce megint kaptam egy ilyen üzenetet más felhasználótól. Vagy ő újra regelt. 🤔
2021. máj. 19. 17:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Te, Mr.TECH nem tudod, hogy hogyan tud ennyi üzenetet elküldeni egyszerre?
2021. máj. 19. 17:38
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Hát tippem sincs. Vagyis van, amit írtak előbb, hogy ráállítottak egy botot az oldalra.

Vegyünk egy egyszerű példát. Van egy weboldal, ami most indult, mondjuk egy híroldal, ahol van nyívános chat rész, ahol lehet beszélgetni. Mivel még nem ismerik sokan az oldalt, a chat részbe beállítanak egy botot, ami különböző nevekről küld be üzenteket(magával beszélget) sorozatosan, így aki rátéved az oldalra, az látni fogja a chatben, hogy milyen jó ez az oldal, folyik itt a beszélgetés, sokan vannak itt, stb.

Valószínű, hogy Kriptomi is egy botot állított be a "privát" részlegre, így akár egyszerre eltudja küldeni az üzeneteket mindenkinek. Bár ezt kétlem, mert ha egyszerre több tízezer üzenet menne, az oldal behalna egész napra. Mellseleg a biztonság is elavult, simán feltörhetik a forrását az oldalnak.

De ezt pontosan Kriptomi tudná megmondani. De ha ilyenekkel szórakozik, és netán lehal az oldal, azt lehet túlterheléses támadásnak is venni, amivel fel lehet jelenteni. Másrészt a telefonokon nem lehet bányászni, csak benyel egy jó vírust aztán beáll a többi vírusos telefonok közé, és akár évekig is bányászhatnak a telefonodon, anélkül, hogy tudnád.

Röviden ennyi.

2021. máj. 19. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!