Más is kapott mostanában itt a gyakorin olyan üzenetet, amiben nem volt szöveg? Vírus lett volna?
Figyelt kérdés
Ma 6:50kor érkezett egy ilyen üzenetem, se tárgy se "üzenet" nem volt benne. Most félek, mivel megnéztem, hogy valami virus volt benne.2021. máj. 19. 13:19
1/24 Metionin válasza:
Jaja én is kaptam. Szerintem ha nincs benne link meg semmi akkor nem veszélyes. Töröld a fenébe és tiltsd a felhasználót.
2/24 anonim válasza:
Fú, nekem is jött ma hajnalban ilyen üzenet. Nem tudtam mire vélni, de ezek szerint nem én vagyok az egyedüli.
3/24 anonim válasza:
Csak nem krippel kezdődik nektek is az üres üzi tomija?
4/24 anonim válasza:
En is kaptam, de csak siman toroltem.
5/24 anonim válasza:
"Csak nem krippel kezdődik nektek is az üres üzi tomija?" - De.
6/24 A kérdező kommentje:
#3-mas, de, nekem is. Mondom, én rendesen megijedtem.
2021. máj. 19. 14:06
7/24 anonim válasza:
Én is kaptam de nekem szép hosszú üzi volt bitcoinról meg kriptovalutáról vagy mi a szarról.
8/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: sejtettem, hogy valami ilyesmi van a dologban. Még jó, hogy csóró vagyok és nincsenek kriptovalutáim. Lehet, most ellopta volna őket.
2021. máj. 19. 14:12
9/24 anonim válasza:
kriptomi üzenete? nekem sikerült lementenem a szövegét. kriptovalutát reklámozott, gondolom ezért lett törölve az üzenet
10/24 anonim válasza:
Szegény kriptomi...
Épp választ írtam, amikor küldtem volna, már nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!