Ha egy programra azt mondják, hogy csak Windows-on fut, MacBook-on nem, akkor nem esélye, hogy fusson a Macbookomon, ha telepítem rá a Windows-t?
Sziasztok!
Bocsi a buta kérdésért. Nem vagyok egy IT guru, emiatt szeretném a segítségeteket kérni. Jelentkeztem egy callcenteres munkára, ami miatt le kell töltenem egy Calgo nevezetű programot. Az oktató videóban viszont azt mondták, hogy MacBook-on nem fog futni az alkalmazás, csak Windows-on, vagy Linux op. rendszerű gépeken. Ennek ellenére fogtam magam és letöltöttem a Windows 10-et a MacBook Air-em gépemre és mellé ezt a Calgo nevű alkalmazást, ami úgy néz ki, hogy elindulna, ha a felhasználói adatokat beírnám (azonban ezeket még nem kaptam meg). Szerintetek így sem fog működni a gépemen, csak azért, mert MacBook és még inkább most mondjak le a munkáról, vagy nem akkora gond? :(
"ilyen teljesítménybeli hátrány miatt nem fog futni a MacBookomon"
milyen? nincs semmiféle teljesítménybeli hátrány....
"vagy amiatt, mert más az op. rendszere?"
Hát ha a windowst indítod el rajta akkor windows lesz az op. rendszere...
"a Calgo bejelentkezés paneljét is kiadja"
vagyis sikerült! működik a Calgo!
"Tehát ettől függetlenül mondhatják azt nekem, hogy lesznek funkciók, amiket nem fog betölteni az alkalmazás, csak mert MacBook-ra telepítettem?😕"
nem
Kedves Kérdező!
Ha jól látom most is van a szövetkezetnél ilyen lehetőség, esetleg tudsz írni pár sort a munkáról? Ilyesmit szeretnék én is dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!